Sami Demirpaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Ben de bunları merak ediyorum. Evet, birkaç ilanda sandık motor konulduğu yazıyor. Sanırım @Sami Demirpaz' de de bir önceki kasa vardı. Bu kasa ile oncekiler arasinda olumlu olumsuz cok farklar var. olumlu yonleri daha kuvvetli motor daha genis ic hacim daha iyi direksiyon sistemi daha iyi yol tutus daha iyi alt takim daga rahat koltuk oturma pozisyonu malesef motor sikintili. Arada kiyas edilemez bir sorun var. Eskiden sandik motor vardi yeni motor takip sorunsuz devam ediliyordu. Gecen hafta jeep garajda 5 tane motorsuz sekilde bekleyenleri gorunce sordum. Artik motoru piyasada kalmadi neredeyse cikma parca ile motor toplamaya calisip garantisiz teslim ediyoruz dediler. maserati ghibli de de bu motor varmis. Maseraticiler motorlari topluyormus direk. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce çoğu bilgisiz enjektörcüler yüzünden ve bağajda yağ ile bakıma gidenlerin motoru yemesi Fatih Keskin yazdı: eski kasa Yorum bağlantısı
Recommended Posts