Sami Demirpaz 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 Tamer Topaç yazdı: Ben de bunları merak ediyorum. Evet, birkaç ilanda sandık motor konulduğu yazıyor. Sanırım @Sami Demirpaz' de de bir önceki kasa vardı. Bu kasa ile oncekiler arasinda olumlu olumsuz cok farklar var. olumlu yonleri daha kuvvetli motor daha genis ic hacim daha iyi direksiyon sistemi daha iyi yol tutus daha iyi alt takim daga rahat koltuk oturma pozisyonu malesef motor sikintili. Arada kiyas edilemez bir sorun var. Eskiden sandik motor vardi yeni motor takip sorunsuz devam ediliyordu. Gecen hafta jeep garajda 5 tane motorsuz sekilde bekleyenleri gorunce sordum. Artik motoru piyasada kalmadi neredeyse cikma parca ile motor toplamaya calisip garantisiz teslim ediyoruz dediler. maserati ghibli de de bu motor varmis. Maseraticiler motorlari topluyormus direk. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 çoğu bilgisiz enjektörcüler yüzünden ve bağajda yağ ile bakıma gidenlerin motoru yemesi Fatih Keskin yazdı: eski kasa Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 2015 kuga 1.5 ecoboost 1 milyon bütçe ile kuga ne dersiniz? Motor değişim olmuş… bendeki alternatifleri; 500x 1.4T, kona 1.6 t-gdi gidip geliyorum aralarında Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cam-tavan-dusuk-km-boyasiz-degisensiz-tramersiz-1309753591/detay 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-universite-personelinden-satilik-manuel-vites-opel-corsa-1313441996/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Talha Bilgi yazdı: 2015 kuga 1.5 ecoboost 1 milyon bütçe ile kuga ne dersiniz? Motor değişim olmuş… bendeki alternatifleri; 500x 1.4T, kona 1.6 t-gdi gidip geliyorum aralarında İstanbulda kullanıyorsan Kurum bağlar, Konya için ise kısa mesafe için önermem. 4 kişilik bir aile değilsen bu tip Suv araçlar “death weigth” oluyor. Motor olarak bu saaten sonra Dizel araç almak çok mantıklı değil. Hürmüz bu şekilde devam eder ve Opec ülkeleri bağımsız kararlar almaya başlarsa dizele kota bile koyabilirler. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: İstanbulda kullanıyorsan Kurum bağlar, Konya için ise kısa mesafe için önermem. 4 kişilik bir aile değilsen bu tip Suv araçlar “death weigth” oluyor. Motor olarak bu saaten sonra Dizel araç almak çok mantıklı değil. Hürmüz bu şekilde devam eder ve Opec ülkeleri bağımsız kararlar almaya başlarsa dizele kota bile koyabilirler. Araç benzinli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Alptuğ Özcan yazdı: Araç benzinli 1.5 dv6 motor zannettim Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 1.5 dv6 motor zannettim Üstad benzinli olan 1.5'ler sanki daha az sorunlu diye okumuştum forumda ondan dedim alıp lpg bağlatsam günlük işe git gel yaparım 30km.. hemde tatil vs Ama bir ikinci planım var... Opel corsa, fiat 500 gibi küçük ve ucuz bir elektrikli alıp onunla şehir içi işini çözüp yılda 2-3 uzun yol için geniş bir aile aracı kiralayıp işi çözmek (araç kiralama Lüx araç günlük 3000 TL konyada sordumda) Mehmet Göktürk yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cam-tavan-dusuk-km-boyasiz-degisensiz-tramersiz-1309753591/detay Bunları düşünüyorum bende abi işe git gel şehir içi ailevi geziler için 👍 Yorum bağlantısı
Recommended Posts