İçeriğe Yönlendir

Araç Danışalım.

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Sami Demirpaz
Tamer Topaç yazdı:

Ben de bunları merak ediyorum. Evet, birkaç ilanda sandık motor konulduğu yazıyor. Sanırım @Sami Demirpaz' de de bir önceki kasa vardı.

Bu kasa ile oncekiler arasinda olumlu olumsuz cok farklar var. 

olumlu yonleri daha kuvvetli motor

daha genis ic hacim

daha iyi direksiyon sistemi

daha iyi yol tutus

daha iyi alt takim 

daga rahat koltuk oturma pozisyonu

malesef motor sikintili. Arada kiyas edilemez bir sorun var. Eskiden sandik motor vardi yeni motor takip sorunsuz devam ediliyordu. Gecen hafta jeep garajda 5 tane motorsuz sekilde bekleyenleri gorunce sordum. Artik motoru piyasada kalmadi neredeyse cikma parca ile motor toplamaya calisip garantisiz teslim ediyoruz dediler. 

maserati ghibli de de bu motor varmis. Maseraticiler motorlari topluyormus direk. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çoğu bilgisiz enjektörcüler yüzünden ve bağajda yağ ile bakıma gidenlerin motoru yemesi

Fatih Keskin yazdı:

eski kasa

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Ali Darbaz
Talha Bilgi yazdı:

2015 kuga 1.5 ecoboost

1 milyon bütçe ile kuga ne dersiniz? Motor değişim olmuş…

bendeki alternatifleri; 500x 1.4T, kona 1.6 t-gdi gidip geliyorum aralarında :)

İstanbulda kullanıyorsan Kurum bağlar, Konya için ise kısa mesafe için önermem. 4 kişilik bir aile değilsen bu tip Suv araçlar “death weigth” oluyor.  Motor olarak bu saaten sonra Dizel araç almak çok mantıklı değil. Hürmüz bu şekilde devam eder ve Opec ülkeleri bağımsız kararlar almaya başlarsa dizele kota bile koyabilirler. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

İstanbulda kullanıyorsan Kurum bağlar, Konya için ise kısa mesafe için önermem. 4 kişilik bir aile değilsen bu tip Suv araçlar “death weigth” oluyor.  Motor olarak bu saaten sonra Dizel araç almak çok mantıklı değil. Hürmüz bu şekilde devam eder ve Opec ülkeleri bağımsız kararlar almaya başlarsa dizele kota bile koyabilirler. 

Araç benzinli

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Ali Darbaz yazdı:

1.5 dv6 motor zannettim

Üstad benzinli olan 1.5'ler sanki daha az sorunlu diye okumuştum forumda ondan dedim alıp lpg bağlatsam günlük işe git gel yaparım 30km.. hemde tatil vs 

Ama bir ikinci planım var... Opel corsa, fiat 500 gibi küçük ve ucuz bir elektrikli alıp onunla şehir içi işini çözüp yılda 2-3 uzun yol için geniş bir aile aracı kiralayıp işi çözmek (araç kiralama Lüx araç günlük 3000 TL konyada sordumda)

Mehmet Göktürk yazdı:

Bunları düşünüyorum bende abi işe git gel şehir içi ailevi geziler için 👍

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Talha Bilgi yazdı:

Üstad benzinli olan 1.5'ler sanki daha az sorunlu diye okumuştum forumda ondan dedim alıp lpg bağlatsam günlük işe git gel yaparım 30km.. hemde tatil vs 

Ama bir ikinci planım var... Opel corsa, fiat 500 gibi küçük ve ucuz bir elektrikli alıp onunla şehir içi işini çözüp yılda 2-3 uzun yol için geniş bir aile aracı kiralayıp işi çözmek (araç kiralama Lüx araç günlük 3000 TL konyada sordumda)

Bunları düşünüyorum bende abi işe git gel şehir içi ailevi geziler için 👍

1.5 Ecboboost ben olsam yanaşmam :)

İlk serilerinde farklı, sonraki serilerinde daha da farklı sorunlar var. Soğutma sistemi, piston ve blok çatlama gibi. 

Ayrıca lpg falan zaten unutun bence. 

Yanlış anlamayın, 1 milyon bütçe ile hem suv hem otomatik hem de sıkıntısız araç olsa diğer araçların çoğunu satamaz kimse. 

Eğer bu kasa bakılacaksa 1.5 dizeli olacak, onu da çok yormadan (rejen durumlarına dikkat ederek) kullanırsanız üzmez. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Teşekkürler yorum için , bende ne yapsam kararsızım. Bir yönüm fiat 500x benzin/lpg yap diyor bir yönüm al elektrikli corsa vs diyor :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Talha Bilgi yazdı:

elektrikli corsa vs diyor :)

Satarım.. 2024 model Makyajlı kasa :)

10" ekranlı, farkı; her sabah aracın içinin kaç derece olması gerektiğini önceden ayarlayabiliyorsun. 

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Satarım.. 2024 model Makyajlı kasa :)

10" ekranlı, farkı; her sabah aracın içinin kaç derece olması gerektiğini önceden ayarlayabiliyorsun. 

Bir milyor param var abi okey dersen :yuzucu: gelirim :blush:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...