Ferhat Yavuz 17 Eylül Paylaş 17 Eylül İyi günler , pazartesi günü Niğde Çevre il Müdürlüğünde işim var o yüzden Afyon'dan pazar günü gelip sabah işimi görmek istiyorum.Niğde'de motel, pansiyon tavsiyesi olan varsa çok hora geçecek.Teşekkür ederim şimdiden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül Paylaş 17 Eylül @Kemal Korkmaz Bak Ferhat Bey otel soruyor 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Çarşamba 14:46 Paylaş Çarşamba 14:46 Niğde olmazsa Nevşehir de olur Bir saatlik mesafe de. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Çarşamba 19:24 Paylaş Çarşamba 19:24 Nevşehir Ürgüp tarafında bakın hem keyifli bir akşam geçer bölge de güzel 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 12:00 Paylaş Cuma 12:00 Doğan Arşiray yazdı: aşıklar vadisi var mesela Olmaz orada köpek var.. 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Kemal Korkmaz Bak Ferhat Bey otel soruyor Yeni görmüşüm kusura bakmayın . Bor'da çok güzel bir Öğretmenevi vardı tabiki geç kaldık ... 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Yeni görmüşüm kusura bakmayın . Bor'da çok güzel bir Öğretmenevi vardı tabiki geç kaldık ... Yer yoktu hepsini aradım polis evleri öğretmen evleri misafirhaneler, moteller vs. şoför bulup günü birlik gittim geldim artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts