Ahmet Ekici Dün saat 15:08 Paylaş Dün saat 15:08 Sistem 19 Eylül 2025 Cuma günü saat 00.00’da devreye girecek. İşte ücret tarifesi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 15:41 Paylaş Dün saat 15:41 Hocalar da park ücreti verecek mi? Diğer kısmı onu mu kapsıyor? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 15:43 Paylaş Dün saat 15:43 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hocalar da park ücreti verecek mi? Diğer kısmı onu mu kapsıyor? Personele bedava Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Dün saat 18:02 Paylaş Dün saat 18:02 Oğlum Uludağ tıp fakültesinde ögrenci. Bir yıldır emektar aracimizla okuluna gidip geliyordu. Durup dururken ekstra bir masraf oldu. Tıp fakültesi çevresindeki otoparklarda aşırı derecede bir araç yogunlugu oluyordu bunun önüne geçmek için alınan bir karar. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mustafa Erkan yazdı: aşırı derecede bir araç yogunlugu oluyordu bunun önüne geçmek için alınan bir karar. bursa zaten acaip bir yer oldu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Zorunluluk hali olanları tenzih ederim ama öğrenci okula toplu taşıma ile gider. Çevremde de görüyorum, üniversite kazanan çocuğa hemen araba veriliyor. Öğrenci biraz zorluk görmeli, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 1997 yılında ben öğrenci iken de yıllık abonelik ile otopark ücreti almışlardı... Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Artık çok yerde HGS ile ödeme görüyorum ben. Gittiğimiz özel spor merkezi oto parkı, belediye işletmesindeki otoparklar vs bir çoğu HGS sistemine geçtiler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Yeşil dönüşüm için bu gösterge kabul ediliyor Mahmut Yıldız yazdı: Zorunluluk hali olanları tenzih ederim ama öğrenci okula toplu taşıma ile gider. Çevremde de görüyorum, üniversite kazanan çocuğa hemen araba veriliyor. Öğrenci biraz zorluk görmeli, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. Araçla gelebiliyorsa burs katkısı yapmalı. Ben boğaziçindeyken eşşsiz bir kütüphane vardı ( şimdi yıkılacak) geliri öğrenci otoparkına bağlıydı. Amblem alınırdı öyle kahyalı otopark değil. Amblem senelik 3000 lira misal amblemsiz güvenlik almaz. Bitti. Bü hülle sırasında bir başkasının 190e 2.0 üzerimeydi ona amblem almıştım 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bizde hem amblem var, hem de hgs ile giriliyor. Ama şimdilik ücretsiz. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Zorunluluk hali olanları tenzih ederim ama öğrenci okula toplu taşıma ile gider. Çevremde de görüyorum, üniversite kazanan çocuğa hemen araba veriliyor. Öğrenci biraz zorluk görmeli, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. Çok haklısınız bizde zorunluluktan oldu. 5 sene boyunca hergün 32 km gidip geldi zaten Mahmut bey. Şimdi 6. Senesinde intörn doktor. Zaman Zaman gece 01 e kadar zaman zaman sabaha kadar nöbetleri oluyor. Asgari ücret olan staj parası ile rahmetli dedesinin 2000 model astrasına benzin koyup gidiyor. En fakir arkadaşının altında bile troc lar Pumalar vb. modelli araçlar var. Benim oğlan tamirci çırağı gibi onların yaninda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts