Ahmet Ekici 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Sistem 19 Eylül 2025 Cuma günü saat 00.00’da devreye girecek. İşte ücret tarifesi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hocalar da park ücreti verecek mi? Diğer kısmı onu mu kapsıyor? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hocalar da park ücreti verecek mi? Diğer kısmı onu mu kapsıyor? Personele bedava Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Oğlum Uludağ tıp fakültesinde ögrenci. Bir yıldır emektar aracimizla okuluna gidip geliyordu. Durup dururken ekstra bir masraf oldu. Tıp fakültesi çevresindeki otoparklarda aşırı derecede bir araç yogunlugu oluyordu bunun önüne geçmek için alınan bir karar. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mustafa Erkan yazdı: aşırı derecede bir araç yogunlugu oluyordu bunun önüne geçmek için alınan bir karar. bursa zaten acaip bir yer oldu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Zorunluluk hali olanları tenzih ederim ama öğrenci okula toplu taşıma ile gider. Çevremde de görüyorum, üniversite kazanan çocuğa hemen araba veriliyor. Öğrenci biraz zorluk görmeli, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 1997 yılında ben öğrenci iken de yıllık abonelik ile otopark ücreti almışlardı... Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Artık çok yerde HGS ile ödeme görüyorum ben. Gittiğimiz özel spor merkezi oto parkı, belediye işletmesindeki otoparklar vs bir çoğu HGS sistemine geçtiler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yeşil dönüşüm için bu gösterge kabul ediliyor Mahmut Yıldız yazdı: Zorunluluk hali olanları tenzih ederim ama öğrenci okula toplu taşıma ile gider. Çevremde de görüyorum, üniversite kazanan çocuğa hemen araba veriliyor. Öğrenci biraz zorluk görmeli, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. Araçla gelebiliyorsa burs katkısı yapmalı. Ben boğaziçindeyken eşşsiz bir kütüphane vardı ( şimdi yıkılacak) geliri öğrenci otoparkına bağlıydı. Amblem alınırdı öyle kahyalı otopark değil. Amblem senelik 3000 lira misal amblemsiz güvenlik almaz. Bitti. Bü hülle sırasında bir başkasının 190e 2.0 üzerimeydi ona amblem almıştım 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bizde hem amblem var, hem de hgs ile giriliyor. Ama şimdilik ücretsiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts