Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selim Bilgin yazdı: Hangi Ali? :çekirdekemojisi: Aslında olay Opel’in yaptığı pazarlama stresine dokundurmaktı . Ben de herhangi değişen bir şey olmadı mesajlar silindi hala aynı şekilde düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aslında olay Opel’in yaptığı pazarlama stresine dokundurmaktı . Ben de herhangi değişen bir şey olmadı mesajlar silindi hala aynı şekilde düşünüyorum. Opelin awk sana bir şey olmasın Ali 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aslında olay Opel’in yaptığı pazarlama stresine dokundurmaktı . Ben de herhangi değişen bir şey olmadı mesajlar silindi hala aynı şekilde düşünüyorum. Bak şimdi 😀 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Psa’a da sadece kayış değil. Başka da şikayetler var. Garantiden halledilmeyen şeyler de var. Hatta geçen sene burada konusunu da açtık. Adamın 2 aylık arabasını servis motoru arka koltuğa koyup sahibine geri vermişti falan. Umarım hocaya denk gelmez. Zaten garanti süresinde değiştiriyor aracını 1400 km’de bozulmuştu 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: satılık c3 a3 Tiguan gitti mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Koray Demir yazdı: Tiguan gitti mi? Tiguana forumdan müşteri çıkarsa satarım ama normalde tutma niyetim var. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Umarım hocaya denk gelmez. Zaten garanti süresinde değiştiriyor aracını Yaw manyak mısınız kuzum? Adam arabasını almış bırakın da keyfini çıkartsın ya hu. Kaldı ki bir önceki arabası da zaten aynı motor aynı marka yani. Neyin tatavası bu? Adam makine mühendisi zaten. Sizin kadar biliyordur irdeliyordur herhalde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts