Ali Darbaz Dün saat 14:48 Paylaş Dün saat 14:48 Selim Bilgin yazdı: Hangi Ali? :çekirdekemojisi: Aslında olay Opel’in yaptığı pazarlama stresine dokundurmaktı . Ben de herhangi değişen bir şey olmadı mesajlar silindi hala aynı şekilde düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aslında olay Opel’in yaptığı pazarlama stresine dokundurmaktı . Ben de herhangi değişen bir şey olmadı mesajlar silindi hala aynı şekilde düşünüyorum. Opelin awk sana bir şey olmasın Ali 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aslında olay Opel’in yaptığı pazarlama stresine dokundurmaktı . Ben de herhangi değişen bir şey olmadı mesajlar silindi hala aynı şekilde düşünüyorum. Bak şimdi 😀 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Psa’a da sadece kayış değil. Başka da şikayetler var. Garantiden halledilmeyen şeyler de var. Hatta geçen sene burada konusunu da açtık. Adamın 2 aylık arabasını servis motoru arka koltuğa koyup sahibine geri vermişti falan. Umarım hocaya denk gelmez. Zaten garanti süresinde değiştiriyor aracını 1400 km’de bozulmuştu 2 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: satılık c3 a3 Tiguan gitti mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Koray Demir yazdı: Tiguan gitti mi? Tiguana forumdan müşteri çıkarsa satarım ama normalde tutma niyetim var. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Umarım hocaya denk gelmez. Zaten garanti süresinde değiştiriyor aracını Yaw manyak mısınız kuzum? Adam arabasını almış bırakın da keyfini çıkartsın ya hu. Kaldı ki bir önceki arabası da zaten aynı motor aynı marka yani. Neyin tatavası bu? Adam makine mühendisi zaten. Sizin kadar biliyordur irdeliyordur herhalde. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mertol Kip yazdı: Yaw manyak mısınız kuzum? Adam arabasını almış bırakın da keyfini çıkartsın ya hu. Kaldı ki bir önceki arabası da zaten aynı motor aynı marka yani. Neyin tatavası bu? Adam makine mühendisi zaten. Sizin kadar biliyordur irdeliyordur herhalde. morinyo erman toroğlu’nun dediklerini bilmiyor mu, biz burada bu işin altından üstünden çıkmazsak zevki nerede araba konusu açmanın. Cenk hocam elbette biliyor. Elektrikli otomobil projelerinde bile gördük yanlış hatırlamıyorsam. Ama bizim olayımız bu. Napalım yemek tarifi mi verelim sadece arıza yorumlayacaksak forumda sohbet de kıtlaşır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Psa’a da sadece kayış değil. Başka da şikayetler var. Garantiden halledilmeyen şeyler de var. Hatta geçen sene burada konusunu da açtık. Adamın 2 aylık arabasını servis motoru arka koltuğa koyup sahibine geri vermişti falan. Umarım hocaya denk gelmez. Zaten garanti süresinde değiştiriyor aracını 1400 km’de bozulmuştu Size kalsak Toyota dışında hepsi çöp zaten ya. 😂 Dsg patlar Citroen elektrik sorunlu Nissan battı Opel kayış sorunlu Mercedes’in beyni bozulur Fiat çok yakar Mazda parçası bulunmaz Ford servisi kötü Ali Darbaz yazdı: Aslında olay Opel’in yaptığı pazarlama stresine dokundurmaktı . Ben de herhangi değişen bir şey olmadı mesajlar silindi hala aynı şekilde düşünüyorum. Sen bazı düşüncelerini içinde tutmayı öğren Ali Sonuçta alınan bir hurda değil. Garantili sıfır araç. Bozulursa yaparlar. Nissan için de çok şey söylediler. Umrumda değil. Bozulursa Servis düşünsün. Corsa da öyle. Daha iki yıl garantisi var. Servis düşünsün. Alır kullanır keyfime bakarım. Bozulursa ikame araç verirler. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Toyota Celica/Supra vardı da red mi ettik. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: morinyo erman toroğlu’nun dediklerini bilmiyor mu, biz burada bu işin altından üstünden çıkmazsak zevki nerede araba konusu açmanın. Cenk hocam elbette biliyor. Elektrikli otomobil projelerinde bile gördük yanlış hatırlamıyorsam. Ama bizim olayımız bu. Napalım yemek tarifi mi verelim sadece arıza yorumlayacaksak forumda sohbet de kıtlaşır Sizin yaptiginiz yorum falan degil, icinde herhangi bir yeni katki yok. Zaten herkesin bildigi bir mevzunun defaatle dile getirilmesi. Ben morinyodan falan anlamam, adam bir araba almis, o motorla ilgili bilgi ve daha da onemlisi tecrubesi sizden kat be kat fazla, ve halâ israrla kayis za zu yaziyorsunuz. Ee bu adamin bir onceki arabasinda da ayni motor var, eger gercekten sorunlu olduguna inansa ayni motoru tercih eder miydi sizce? Ki ben Cenk'in hem mesleki.tecrubesine hemde objektifligine guvenirim. Kusura bakmayin ama hic binmediginiz arabanin, kullanmadiginiz motorun kulaktan dolma soylencelerini surekli dile getirmeniz foruma hicbir katki saglamiyor. Yok su kadar para vermiste bu kadara almista bilmem ne. Beraber kazanmadiginiz paranin muhasebesini yapabileceginizi kim soyledi size? Ya da herhangi birinin tercihini sinirsizca yargilayabileceginizi? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Sizin yaptiginiz yorum falan degil, icinde herhangi bir yeni katki yok. Zaten herkesin bildigi bir mevzunun defaatle dile getirilmesi. Ben morinyodan falan anlamam, adam bir araba almis, o motorla ilgili bilgi ve daha da onemlisi tecrubesi sizden kat be kat fazla, ve halâ israrla kayis za zu yaziyorsunuz. Ee bu adamin bir onceki arabasinda da ayni motor var, eger gercekten sorunlu olduguna inansa ayni motoru tercih eder miydi sizce? Ki ben Cenk'in hem mesleki.tecrubesine hemde objektifligine guvenirim. Kusura bakmayin ama hic binmediginiz arabanin, kullanmadiginiz motorun kulaktan dolma soylencelerini surekli dile getirmeniz foruma hicbir katki saglamiyor. Yok su kadar para vermiste bu kadara almista bilmem ne. Beraber kazanmadiginiz paranin muhasebesini yapabileceginizi kim soyledi size? Ya da herhangi birinin tercihini sinirsizca yargilayabileceginizi? 1- Cenk hocayı herkes tanımıyor. Burası herkese açık. Konuyu Cenk hoca özeline indirmeyin. 2- Cenk hoca’dan bağımsız ahmet mehmet için konuşuyoruz. Arabanın sahibi değil, araba önemli. Çünkü dışarıdan okuyanlar arabanın kim olduğunu bilemez. 3- burası bir otomobil forumu. Satılan araç garanti süresi içinde sıra dışı arıza veren, başka sorunlardan dolayı binlerce şikayet alan, mahkemelere konu olan bir marka grubunun. Satılanın aracın yerine benzer bir makine alınmasının teknik sebebini okuyamadım. Göremedim. Ben araba alırken burada ve diğer yerlerde yazılanları dikkate alırım. Çünkü sınırsız zengin değilim. Deneme yanılma yapamam. Bu makinede göremediğim ne, tekrar tercih edilmesinin teknik bir sebebi ne diye sorgularım. Teknik sebebi yoksa tercih der geçerim. Ama sorgularım. Bu sorgulamamı da icazet alarak yapmam. Ya da kişiye bağlı tutmam. Konusu herkese açık yere açılmışsa bu gayet normaldir. diğer konulara çok değinmeyeceğim. Herkesin her mesajı yararlı içerik içermiyor. Aracımı da bu forumda bin kere gömdünüz. Dikişlerinden kaportasına, bağırmasından, ışıklarına, vergisinden ses yalıtımına… Yorum deyip geçtim. Bunda alınacak gücenecek bir şey yok. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Her beğeni bir amen olsun, kayış sağlıkla dönsün... 4 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1- Cenk hocayı herkes tanımıyor. Burası herkese açık. Konuyu Cenk hoca özeline indirmeyin. 2- Cenk hoca’dan bağımsız ahmet mehmet için konuşuyoruz. Arabanın sahibi değil, araba önemli. Çünkü dışarıdan okuyanlar arabanın kim olduğunu bilemez. 3- burası bir otomobil forumu. Satılan araç garanti süresi içinde sıra dışı arıza veren, başka sorunlardan dolayı binlerce şikayet alan, mahkemelere konu olan bir marka grubunun. Satılanın aracın yerine benzer bir makine alınmasının teknik sebebini okuyamadım. Göremedim. Ben araba alırken burada ve diğer yerlerde yazılanları dikkate alırım. Çünkü sınırsız zengin değilim. Deneme yanılma yapamam. Bu makinede göremediğim ne, tekrar tercih edilmesinin teknik bir sebebi ne diye sorgularım. Teknik sebebi yoksa tercih der geçerim. Ama sorgularım. Bu sorgulamamı da icazet alarak yapmam. Ya da kişiye bağlı tutmam. Konusu herkese açık yere açılmışsa bu gayet normaldir. diğer konulara çok değinmeyeceğim. Herkesin her mesajı yararlı içerik içermiyor. Aracımı da bu forumda bin kere gömdünüz. Dikişlerinden kaportasına, bağırmasından, ışıklarına, vergisinden ses yalıtımına… Yorum deyip geçtim. Bunda alınacak gücenecek bir şey yok. 1- Tanımadığınız adamın aldığı araba ya da tercihleri konusunda ileri geri yorum yapmayın. İtici olmak dışında hiçbir katkısı yok. 2- Bu konu Cenk'in konusu. Ahmet Mehmet için ayrı bir konu açılabilir zibilyon tane alt forum var. 3- Ne teknik sebebi Tansu? Adamın keyfi istemiş değiştirmiş. Sana bana mı soracak ya da teknik bir altyapısı olması mı gerekiyor illa? Sen fakirsen biz ne yapalım? Sınırsız zenginler otomobil forumunda dolaşıp araba alım kararı vermiyor zaten merak etme. Biz "sınırsız zenginler" 2-3 miyon parayı akşam yemeğinde garsona bahşiş olarak veriyoruz. Araba alırken de deneme yanılma yöntemini kullanıyoruz. Kendi kendine istediğini sorgulayabilirsin. Satın alacağın zaman sınırsız zengin olmadığın için sorgulaman gayet doğal zaten. Başkasının aldığı arabayı ve tercihlerini sorgulayamazsın. Sorabilirsin ama sorgulayamazsın. Hayırlı olsun der geçersin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tiguana forumdan müşteri çıkarsa satarım ama normalde tutma niyetim var. süper teşhis mis gibi araba 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ben senin araban hakkında bir şey yazmışmıyım? Yani dişli konusu hariç o da arabayla değil seninle ilgili bir konu. Bi Fiat ların yağ yakma konusu var birde bu PSA ların kayış sorunu sakız gibi dolanmış ağızlara çiğneniyorda çiğneniyor. Evet sıfır arabanın yağ yakması tuhaf. İyide OHC motorlu Doğan SLX te ilk çıktığında da yağ yakıyordu. 1.4 TSi lar da yağ yakıyor, Ekle geç, yok eklemiyorsan rektifiye ettir, olmadı rus forumlarını dolaş chatGPT ye sor falan filan hobi olarak uğraş. Ama biri o aleti aldığında bunlar çoh yakıyor yeeenim diye baby boomer edası ile ortalıkta konuşmak çok gereksiz. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Arabayı eşim beğendiği için aldım. Kayışı değiştirerek 2024 başında bu problemi çözdüklerini söyleseler de, yine problem çıkabilir. Corsa'nın motor beyninin bozulması, o arada başka araç almaya niyetimiz yokken, sıfır faizli iyi kredi denk gelmesi ve o an orada aracın olması, yeni arabayı nasip etti. Aracın sorunlu olabileceğinin farkındayım ama bu durum bizim araçta sorun olacağının ya da olmayacağının bir garantisi olduğu anlamına gelmez. Makine mühendisliği lisans eğitimim, turbo dizel motorlar üzerine yüksek lisans eğitimim ve ısı ve kütle transferi üzerine doktoram var. 30 yıllık mühendis, 28 yıllık akademisyenim. Buradaki birçok forumdaştan daha çok teknik bilgiye sahibim, ancak tamirci ya da motor ustası elbette değilim. Araçlarımı sürekli yetkili servise götürür ve bakımlarını aksatmam. Ne ben ne de eşim limitlerde ya da zorlayacak biçimde araç kullanmayız. Servisle de konuştum, 2024 öncesi araçlarda bu problemlerin daha çok görülebileceğini, kayış sisteminin değiştiğini söylediler. Sanki pert araç almışcasına "Geçmiş olsun, vah tüh tüh" gibi yorumlar üzüyor tabi. Kaldı ki araçların kazasını bile buraya yazıyorum ben, arızasını da yazarım. Saklayacak herhangi bir durum yok. Hatta aracın kaputu ve tavanı siyah olduğu için kronik boya yanması olduğunu da söyleyenler oldu. Bakalım göreceğiz. Hepinize kazasız belasız, sağlıklı günlerde sürüşler. 5 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Arabayı eşim beğendiği için aldım. Kayışı değiştirerek 2024 başında bu problemi çözdüklerini söyleseler de, yine problem çıkabilir. Corsa'nın motor beyninin bozulması, o arada başka araç almaya niyetimiz yokken, sıfır faizli iyi kredi denk gelmesi ve o an orada aracın olması, yeni arabayı nasip etti. Aracın sorunlu olabileceğinin farkındayım ama bu durum bizim araçta sorun olacağının ya da olmayacağının bir garantisi olduğu anlamına gelmez. Makine mühendisliği lisans eğitimim, turbo dizel motorlar üzerine yüksek lisans eğitimim ve ısı ve kütle transferi üzerine doktoram var. 30 yıllık mühendis, 28 yıllık akademisyenim. Buradaki birçok forumdaştan daha çok teknik bilgiye sahibim, ancak tamirci ya da motor ustası elbette değilim. Araçlarımı sürekli yetkili servise götürür ve bakımlarını aksatmam. Ne ben ne de eşim limitlerde ya da zorlayacak biçimde araç kullanmayız. Servisle de konuştum, 2024 öncesi araçlarda bu problemlerin daha çok görülebileceğini, kayış sisteminin değiştiğini söylediler. Sanki pert araç almışcasına "Geçmiş olsun, vah tüh tüh" gibi yorumlar üzüyor tabi. Kaldı ki araçların kazasını bile buraya yazıyorum ben, arızasını da yazarım. Saklayacak herhangi bir durum yok. Hatta aracın kaputu ve tavanı siyah olduğu için kronik boya yanması olduğunu da söyleyenler oldu. Bakalım göreceğiz. Hepinize kazasız belasız, sağlıklı günlerde sürüşler. Hocam oyle olmeyiz. 235U ile birlikte 239Pu at Akademik espri 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: kaputu ve tavanı siyah olduğu için tarcanlarda boyalı çıkabilir bunlar , bence pert yahu 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Arabayı eşim beğendiği için aldım. Arkadaşlar bu cümleden sonrasını okumaya gerek yok. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Makine mühendisliği lisans eğitimim, turbo dizel motorlar üzerine yüksek lisans eğitimim ve ısı ve kütle transferi üzerine doktoram var. 30 yıllık mühendis, 28 yıllık akademisyenim. Ali gelip iki grafikle olayı bitirir hocam Hep derim yine derim.. Ben aldığım bir ürünü asla araştırmam.. Aldıysam bitmiştir.. Başkasının aldığına da olumsuz yorum yapmam.. Neyine dikkat edeyim demediği sürece dikkat etmesi gerekenleri bile söylemem.. Bize düşen, hayırlı olsun demek, güzel temennilerde bulunmaktır.. Mokka bence çok güzel bir tercih. Corsadan daha geniş, donanımı daha iyi. Daha yeni.. Güle güle kullansın hocamız.. 2 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Para var, hanım beğenmiş, kayışı ikinci el alacak düşünür 3,4 sene sonra takasa verir geçer. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce İngiltereye gidip vauxhall etiketi yapışacak ona… Yorum bağlantısı
Recommended Posts