Ayhan Uğur Cuma 16:45 Paylaş Cuma 16:45 Merhaba son zamanlarda aracımda bir ses var Araçta vitesten atma,vitese geçememe durumu yok rahat geçiyor. Fakat her viteste bir uğultu var özellikle soğukken.... vitesi boşa attığımda araç giderken tıkır tıkır diye bir ses var aracı vitese attığımda ise uğultu ile beraber geliyor bu ses. Bu dediğim sorunlar araç sadece seyir halinde mevcut. Aracı gösterdim şanzımanın revize olması gerekiyor denildi. Yağını değiştirdim şanzımanın değiştirince ses daha da çoğaldı. Bu sesin başka bir çözümü olabilir mi veya başına gelen oldumu ziraa şanzıman parçalarının sıfırı veya yedeği zor bulunuyormuş şanzımancı gerekirse çıkma sağlam parçalar ile revize edicem dedi. Haliyle maliyetli bir durum olduğu için araştırma içine girdim. Yorum bağlantısı
Behlül Baş Cumartesi 21:28 Paylaş Cumartesi 21:28 Diferansiyelle alakalı olabilir o uğultu. Büyük ihtimalle aşınmış. Yeni yağ daha ince olunca ses artmış. Eğer bütün viteslerde varsa diferansiyeldir diye düşünüyorum. Sadece bazı viteslerlerdeyse o viteslerin dişlileri aşınmış olabilir o da ses ıslık gibi uğultu gibi ses yapar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur Pazar 01:40 Yazar Paylaş Pazar 01:40 Behlül Baş yazdı: Diferansiyelle alakalı olabilir o uğultu. Büyük ihtimalle aşınmış. Yeni yağ daha ince olunca ses artmış. Eğer bütün viteslerde varsa diferansiyeldir diye düşünüyorum. Sadece bazı viteslerlerdeyse o viteslerin dişlileri aşınmış olabilir o da ses ıslık gibi uğultu gibi ses yapar. Bütün viteslerde var evet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 14:55 Paylaş Pazartesi 14:55 Ayhan Uğur yazdı: Yağını değiştirdim şanzımanın değiştirince ses daha da çoğaldı. şanzımanın açılması gerektiği netleşmiş oldu eski yağ ağırlaşır sesi de örter, 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur Pazartesi 15:36 Yazar Paylaş Pazartesi 15:36 Çağlar Bayur yazdı: şanzımanın açılması gerektiği netleşmiş oldu eski yağ ağırlaşır sesi de örter, Evet doğru.abi ısınınca azalıyor ama ses azalıyor sadece Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:05 Paylaş Pazartesi 19:05 şanzıman içinde ses başladı mı kullandıkça iş büyüyebilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaoğlu Salı 06:00 Paylaş Salı 06:00 Ankara'da iseniz esc mekanik şaşmaz uğrarsanız garantili şekilde yardımcı oluruz Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mustafa Kayaoğlu yazdı: Ankara'da iseniz esc mekanik şaşmaz uğrarsanız garantili şekilde yardımcı oluruz Maalesef duydum daha önce sizleri fakat tekirdağdayım uzağız peki ortalama revize için gücel maliyetler nedir şuanda ?sizde Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Uğur yazdı: Maalesef duydum daha önce sizleri fakat tekirdağdayım uzağız peki ortalama revize için gücel maliyetler nedir şuanda ?sizde Komple revizyon 20 bin civarı Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Kayaoğlu yazdı: Komple revizyon 20 bin civarı Bu ücret sadece şanjıman rektefiyesi için dimi araç üstüne sökme takması hariç ücretimi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts