Murat Algan Yücel Cuma 22:19 Paylaş Cuma 22:19 Herkese merhaba, 2012 508 1.6e-hdi yarı otomatik aracım vites geçişlerinde (özellikle R-1-2) şakırtılı geçmeye başladı. Dışardan birisi kafasını çevirip bakıyor o ses nerden geldi öyle diyor. 336bin km oldu ve şanzımanın durumuyla alakalı bilgim yok. Bu şanzıman hakkında yardımcı olabilecek bilgisi olan var mı? Usta tavsiyesi de olur çok yardımcı olur. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Erman Uzun Cumartesi 04:57 Paylaş Cumartesi 04:57 Bu sanzimanlarda baskı balata vs değişim yapınca alıştırma (ne olduğunu tam bilmiyorum) yapılıyor belki ondan olabilir baskı balata değişim istiyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cumartesi 06:40 Paylaş Cumartesi 06:40 1-2 arasında oluşan doğal bir durum sakın aklibrasyon yaptırmayın çünkü geçmişi belli değil dediniz Belki robot yağı değişebilir Bu şanzıman bende de var 210 bine geldim öncesinde teşhiş etmesi zor direk yolda bırakıyor Set halinde baskı balata volant bilya şanzıman ve robot yağı değişecek Sabit ve hareketli adapstasyonların çok iyi yapılması lazım eğer olmaz ise yeni takılan tüm parçalar kısa sürede çöp olur Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel Cumartesi 09:24 Yazar Paylaş Cumartesi 09:24 Ali Gülmez yazdı: 1-2 arasında oluşan doğal bir durum sakın aklibrasyon yaptırmayın çünkü geçmişi belli değil dediniz Belki robot yağı değişebilir Bu şanzıman bende de var 210 bine geldim öncesinde teşhiş etmesi zor direk yolda bırakıyor Set halinde baskı balata volant bilya şanzıman ve robot yağı değişecek Sabit ve hareketli adapstasyonların çok iyi yapılması lazım eğer olmaz ise yeni takılan tüm parçalar kısa sürede çöp olur Bunları yaptırabileceğimiz bildiğiniz yer var mı? Yorum bağlantısı
Cem Işık Cumartesi 09:31 Paylaş Cumartesi 09:31 Murat Algan Yücel yazdı: Bunları yaptırabileceğimiz bildiğiniz yer var mı? @Servet Aydın yakın zamanda kendi 508’i için güvenilir bir yerden volant vs aldı. Konuyu görsün yorum yapacaktır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 12:57 Paylaş Cumartesi 12:57 Basit olarak kalibrasyon yapılacak oem cihaz ile. Düzeldi düzeldi, düzelmezse baskı balata yaylı volan kontrolü ve yağ değişimi Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel Dün saat 11:11 Yazar Paylaş Dün saat 11:11 Servet Aydın yazdı: Basit olarak kalibrasyon yapılacak oem cihaz ile. Düzeldi düzeldi, düzelmezse baskı balata yaylı volan kontrolü ve yağ değişimi Anladım abi peki bu kalibrasyon ayarını yapan bildiğin güvenilir bir yer var mı marmara bölgesinde? Çünkü 22.000tl baskı balata volant 2.400tl şanzıman ve robot yağı 7.500tl işçilik fiyatı veriyorlar. Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel Dün saat 19:11 Yazar Paylaş Dün saat 19:11 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Nerdesin? Kocaeli, Yarın sabah için Gebze’de Tamirhane Grup’tan randevu aldım. Orijinal cihazla beraber tüm bakımlarını yapıp itina ile adaptasyonunu da yapıp akşama teslim edeceklerini söylediler. Dün saat 19:13 tarihinde Murat Algan Yücel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:22 Paylaş Dün saat 21:22 Murat Algan Yücel yazdı: Kocaeli, Yarın sabah için Gebze’de Tamirhane Grup’tan randevu aldım. Orijinal cihazla beraber tüm bakımlarını yapıp itina ile adaptasyonunu da yapıp akşama teslim edeceklerini söylediler. Emmi'nin tanıdığı var gebze sanayide. İsmi aklıma gelmedi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Murat Algan Yücel yazdı: Kocaeli, Yarın sabah için Gebze’de Tamirhane Grup’tan randevu aldım. Orijinal cihazla beraber tüm bakımlarını yapıp itina ile adaptasyonunu da yapıp akşama teslim edeceklerini söylediler. Gebze HB Oto Hakan Emir Fransızlara bakar. Yapılacak bir şey varsa yapar, yapılmayacaksa kurcalamaz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gebze HB Oto Hakan Emir Fransızlara bakar. Yapılacak bir şey varsa yapar, yapılmayacaksa kurcalamaz. Kocaeli ve gebzedeki oto sanayiler , bostancı kartal gibi istanbul sanayilerinden ucuzmudur. Geçen linea için Servet abi bir yer önerdi. Kartal 10 bin dediği işi körfezde 8 bine yapmışlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kocaeli ve gebzedeki oto sanayiler , bostancı kartal gibi istanbul sanayilerinden ucuzmudur. Geçen linea için Servet abi bir yer önerdi. Kartal 10 bin dediği işi körfezde 8 bine yapmışlar Gebze’de 12 bin istenen işe. Kartalda 25 ve 40 istemişlerdi. Servet ve Köksal 3 saatte hallettiler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kocaeli ve gebzedeki oto sanayiler , bostancı kartal gibi istanbul sanayilerinden ucuzmudur. Geçen linea için Servet abi bir yer önerdi. Kartal 10 bin dediği işi körfezde 8 bine yapmışlar gebzede tükkandan müşteri kovan var sen gitme o tarafa üzülürsün sonra Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gebzede tükkandan müşteri kovan var sen gitme o tarafa üzülürsün sonra Abi ben öğrendim işleri uzaktan sinsice izleyip bana ne sallıyacaklar dinliyorum. Baktın anlıyor çıkarımları haklı elletiyom arabayı. Mehmet Ozyurek yazdı: Gebze’de 12 bin istenen işe. Kartalda 25 ve 40 istemişlerdi. Servet ve Köksal 3 saatte hallettiler. Neydiki abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi ben öğrendim işleri uzaktan sinsice izleyip bana ne sallıyacaklar dinliyorum. Baktın anlıyor çıkarımları haklı elletiyom arabayı. Neydiki abi. Audi ön göğüs sökümü ve kalorifer işçiliği Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Auto6r demişken. Auto6r hidrolik sistem ama egt5 elektrikli çalışır. Benim arabam için özel servis kalibrasyon yaparız ama hidrolik patlamasına karşın feragat name imzalamalısın dedi. Benim arabada ne hidrolik bilya nede hidrolik vites ünitesi var. Ne alaka dedim içinden. Meğer auto6r için böyle bir durum varmış. Benim arabayı da hidrolik zannetmişler. Bilginiz olsun. Hidrolik sistemi kalibre ederken patlatmak nedir bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts