İçeriğe Yönlendir

Kaliteli Branda Mı Ppf Mi ?

Burak Yildirim

Recommended Posts

Furkan Avcı
Mehmet Göktürk yazdı:

Furkan bi vergilendirme için app yazalım. Kişiyi takip etsin yapıştırsın vergiyi. Maliyeye satalım. 

Hocam işletmeler için KURGAN ı yaptılar ya. (Bu arada mezar demek eski Türkçe :D, manası derin yani) yakında bireyler içinde yaparlar.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Göktürk yazdı:

Furkan bi vergilendirme için app yazalım. Kişiyi takip etsin yapıştırsın vergiyi. Maliyeye satalım. 

Olmadığını kim söyledi? Maliye bu konuda teknolojiden üst düzeyde istifade ediyor hatta vergi kaçakçılığının tespitinde yapay zeka algoritmalarını kullanıyorlar. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Koray Demir yazdı:

Olmadığını kim söyledi? Maliye bu konuda teknolojiden üst düzeyde istifade ediyor hatta vergi kaçakçılığının tespitinde yapay zeka algoritmalarını kullanıyorlar. 

maliye bakanlığı olmasa da yakın bir kuruluşla çalışıyoruz zaten biz. Neler neler yakalanıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

aman diyeyim :rofl: app i yazan gider 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kanada da ceza yerdin mesela, zira yağmur suyunu yer altına yönlendirmek zorunlu 

tamam işte, yeraltına yönlendirdim ama oradaki depoya :)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Mehmet Göktürk yazdı:

çok fena söküyorlar aracı. illa bir arıza bırakıyorlar. 

Sökmedende yapilabiliyor bilgisayarlı sistemle birebir kalıp şeklinde kesilip uygulaniyor. 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Ali Cihangiroğlu yazdı:

sadece cilalı kaliteli bir şampuanla yıkayın, arada birde yıkama sonrası hızlı cila atın yeter, başka hiçbirşey yapmayın, ayda birde arabayı yıkayın, çok kirlenmediyse onuda yapmayın, neredeyse 3 ay oldu en son yıkayalı, neredeyse tertemiz oda yağmurda biraz sürdüm diye grileşme var, zaten kış ayındayız habire yağmur yağıyor, ellemeyin gidin evinizde çayınızı yudumlayın :)

aha deli gibi yağmur başladı, bedava yıkama sistemi devrede :)  hatta doluya döndü, çitilemeli oldu :D

Burda su sorunu yok Allah'a şükür, yarın yağmur yağacak ama bugün detayli yıkadım aracı su bedava olunca 😀 Arabayi temiz görmenin zevki baska. 

Apartmanlar disinda  köylerde mustakil evlerin çoğunda bizim burda kaynak suyu olur. 

Bazen diyorum büyük şehirde olsam ne yapcaktim, yeri geliyor 2 3 günde bir yıkıyorum. Köye çıkmadığım da benzinlikte sadece suyu kullanıyorum oda birda 25 tl pahalı dehil. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Uğur Kamil yazdı:

Burda su sorunu yok Allah'a şükür, yarın yağmur yağacak ama bugün detayli yıkadım aracı su bedava olunca 😀 Arabayi temiz görmenin zevki baska. 

Apartmanlar disinda  köylerde mustakil evlerin çoğunda bizim burda kaynak suyu olur. 

Bazen diyorum büyük şehirde olsam ne yapcaktim, yeri geliyor 2 3 günde bir yıkıyorum. Köye çıkmadığım da benzinlikte sadece suyu kullanıyorum oda birda 25 tl pahalı dehil. 

Nimet resmen :)  benimde yıkama sorunum yok aslında, sitenin hem yıkama yeri pompası vs. var hemde yeraltı suyuyla dolan su kulesi var, şu sıralar altyapı yenileme olduğundan işimiz yağmura ve kovaya bağlı kaldı....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

Yap. ama teşvik falan da alırsın. Hemen yapma. 

Projeyi ver, teşvik al.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Nimet resmen :)  benimde yıkama sorunum yok aslında, sitenin hem yıkama yeri pompası vs. var hemde yeraltı suyuyla dolan su kulesi var, şu sıralar altyapı yenileme olduğundan işimiz yağmura ve kovaya bağlı kaldı....

Smx in mesur cilalı pembe köpüğünü aldim cok memnunum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Uğur Kamil yazdı:

Ben Arabayı  bunla yıkasam 1 hafta çalışmaz :D :D

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Uğur Kamil yazdı:

orta vade sonuçları göreyim hele :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

, sitenin hem yıkama yeri pompası vs. var

taşınasım geldi 4+1 var mı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

taşınasım geldi 4+1 var mı

Seni Zekeriyaköy paklar hocam. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Seni Zekeriyaköy paklar hocam. 

tilki var hazır 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız

Geçen hafta yoğun yağış vardı. Köpüklü su ve fırçayı hazırladım.  Araba 3 ay yıkanmamıştı, başladım fırçayla girişmeye, sonuç. 3 ay yıkanmayan araba çok güzel olmadı neticede 15 dakikada fazla beklentiye girilmez ama yağmur gerçekten arkada hiç leke bırakmıyor. Yağmurda araba yıkamak gibisi yok

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Yahya Melih Ayaksız yazdı:

Geçen hafta yoğun yağış vardı. Köpüklü su ve fırçayı hazırladım.  Araba 3 ay yıkanmamıştı, başladım fırçayla girişmeye, sonuç. 3 ay yıkanmayan araba çok güzel olmadı neticede 15 dakikada fazla beklentiye girilmez ama yağmur gerçekten arkada hiç leke bırakmıyor. Yağmurda araba yıkamak gibisi yok

bırakmıştır yakından bak, fırça yani sulu zımpara yapmışsın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bırakmıştır yakından bak, fırça yani sulu zımpara yapmışsın :)

Önceden fırça değirmezdim ama sonra bir aydınlanma geldi. 30 yaşındaki arabada fırça neyin parlaklığını bozacak araba zaten yürüyen ceset. :tongue:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Arif Demirel
Uğur Kamil yazdı:

Adamlar maliyetleri düşürmek için artık eski kalitede boya atmıyorlar araca siz ppf kaplı gönderirlerdi diyorsunuz.

Standart orta sınıf araçlara o paralar harcamak banada mantıklı gelmiyor ama 5-10 mılyonluk aracım olsa o zaman koruma amaçlı ppf yaptırırdım. 

Benim dediğimi bir düşünün isterseniz o zaman tekrar mesaj atın

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...