Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Park yeri? yaya lem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Amerika ile türkiye arasında sta yok. O zaman japona olan abd’ye de uygulanır gibi sonuç mu çıktı ortaya. Abd’ye uyguladığımız ek vergi kalktı ama diğer eklenen 6-7 bin dolarlık vergi uygulanmayacak denmedi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amerika ile türkiye arasında sta yok. O zaman japona olan abd’ye de uygulanır gibi sonuç mu çıktı ortaya. Abd’ye uyguladığımız ek vergi kalktı ama diğer eklenen 6-7 bin dolarlık vergi uygulanmayacak denmedi evet rahip krizi öncesine dönüldü. başlığı düzelttim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: evet rahip krizi öncesine dönüldü. başlığı düzelttim. Tesla için değişen ne oldu. Almanya’da üretildiği için hiçbir şey değişmedi mi yoksa abd menşei olduğu için yeni eklenen %30 denen vergi eklenecek mi. Zaten 10+60 mı uygulanıyordu önceden anlamadım ki. Herkes bir şey yazmış ortalık karışmış Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 39 dakika önce Yazar Paylaş 39 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tesla için değişen ne oldu. Almanya’da üretildiği için hiçbir şey değişmedi mi yoksa abd menşei olduğu için yeni eklenen %30 denen vergi eklenecek mi. Zaten 10+60 mı uygulanıyordu önceden anlamadım ki. Herkes bir şey yazmış ortalık karışmış Yok model Y aynı Alman. Ama model X ve model S ve de 3 gelebilir ve alınabilir fiyatlara inebilir. Keza jeep, mustang-e vs. Başka değişik modeller de var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Şimdi eldeki arabaların fiyatları yükselecek mi düşücek mi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts