Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Amerika ile türkiye arasında sta yok. O zaman japona olan abd’ye de uygulanır gibi sonuç mu çıktı ortaya. Abd’ye uyguladığımız ek vergi kalktı ama diğer eklenen 6-7 bin dolarlık vergi uygulanmayacak denmedi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amerika ile türkiye arasında sta yok. O zaman japona olan abd’ye de uygulanır gibi sonuç mu çıktı ortaya. Abd’ye uyguladığımız ek vergi kalktı ama diğer eklenen 6-7 bin dolarlık vergi uygulanmayacak denmedi evet rahip krizi öncesine dönüldü. başlığı düzelttim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: evet rahip krizi öncesine dönüldü. başlığı düzelttim. Tesla için değişen ne oldu. Almanya’da üretildiği için hiçbir şey değişmedi mi yoksa abd menşei olduğu için yeni eklenen %30 denen vergi eklenecek mi. Zaten 10+60 mı uygulanıyordu önceden anlamadım ki. Herkes bir şey yazmış ortalık karışmış Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tesla için değişen ne oldu. Almanya’da üretildiği için hiçbir şey değişmedi mi yoksa abd menşei olduğu için yeni eklenen %30 denen vergi eklenecek mi. Zaten 10+60 mı uygulanıyordu önceden anlamadım ki. Herkes bir şey yazmış ortalık karışmış Yok model Y aynı Alman. Ama model X ve model S ve de 3 gelebilir ve alınabilir fiyatlara inebilir. Keza jeep, mustang-e vs. Başka değişik modeller de var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Şimdi eldeki arabaların fiyatları yükselecek mi düşücek mi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Ali Darbaz yazdı: Şimdi eldeki arabaların fiyatları yükselecek mi düşücek mi. 88 yıldır fiyatı düşen bir şey ben görmedim 2006 lardaki ötv indiriminde sadece 1 hafta düştü, liste fiyaları tabii stok yoktu, sonraki hafta yükselmişti stok vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Fiyatı en az artan şey C5 idi.. 66 bine alıp 4 yıl sonra 500 bine sattım.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Fiyatı en az artan şey C5 idi.. 66 bine alıp 4 yıl sonra 500 bine sattım.. eski kasa olsaydı o 1 milyon ederdi. nerde o eski c5 ler 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Çağlar Bayur yazdı: 88 yıldır fiyatı düşen bir şey ben görmedim 2006 lardaki ötv indiriminde sadece 1 hafta düştü, liste fiyaları tabii stok yoktu, sonraki hafta yükselmişti stok vardı 2009’daydı düşüş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Eylül Paylaş 23 Eylül haber böyle. ek vergi değil de güncelleme oldu gibi. çinliler ucuzlamış -22 Eylül'de yürürlüğe giren karar, Çin'den ithal edilen benzinli araçların %10+%50 veya 9.500 dolar olan vergi yükünü %10+%25 veya 6.000 dolara, elektriklilerde ise %10+%40'tan %10+%30'a düşürmüş oldu çinliler ucuzlarsa, abd ucuzlarsa, ulan gareziniz japon'a mı anlamadık ki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Ahmet Hasan Şendağ yazdı: 2009’daydı düşüş hurda teşvik te olabilir arada sırada oldu bir şeyler, sonuç değişmedi fiyatlar arttı kısa günde , gümrükte bekleyen arabalar sonra ithal edildi falan tüketiciyi kolllayan olmaz Tansu Kalafatoğlu yazdı: haber böyle. ek vergi değil de güncelleme oldu gibi. çinliler ucuzlamış -22 Eylül'de yürürlüğe giren karar, Çin'den ithal edilen benzinli araçların %10+%50 veya 9.500 dolar olan vergi yükünü %10+%25 veya 6.000 dolara, elektriklilerde ise %10+%40'tan %10+%30'a düşürmüş oldu çinliler ucuzlarsa, abd ucuzlarsa, ulan gareziniz japon'a mı anlamadık ki nereye yazdı isem , 2 aya liste fiyatı görürüz anlarız şimdi aklımız ermez 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts