Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce https://www.sozcu.com.tr/ithal-otomobillere-yuzde-30-a-varan-ek-gumruk-vergisi-mi-geldi-p229920 Ben ABD den ithal edileceklerden vergi KALKTI diye de haber aldım. Bu aşağıdaki AB yi kapsamıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Acaba ab ve sta menşeili mi yoksa üretim nerdeyse ona göre mi? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Iyi olmuş. Çinliler sözlerinde durup fabrikayı açsın, açmazlarsa da bugüne kadar oluşan kamu zarari faizi ile tahsil edilsin. Yetti yavşaklıkları. Uyduruk montaj fabrikası için aylardir ayak sürüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Mertol Kip yazdı: Iyi olmuş. Çinliler sözlerinde durup fabrikayı açsın, açmazlarsa da bugüne kadar oluşan kamu zarari faizi ile tahsil edilsin. Yetti yavşaklıkları. Uyduruk montaj fabrikası için aylardir ayak sürüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce bu arada haberler çıkmaya başladı çinli araba üreticileri çılgın rakamlarda üretim yaptıkları için ellerinde stok yığılmış öyle böyle değilmiş stok adetleri adamlar ürettikleri adet eritemeyecekleri boyuttayken yeni fabrika niye açsınlarki Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Ali Gök yazdı: bu arada haberler çıkmaya başladı çinli araba üreticileri çılgın rakamlarda üretim yaptıkları için ellerinde stok yığılmış öyle böyle değilmiş stok adetleri adamlar ürettikleri adet eritemeyecekleri boyuttayken yeni fabrika niye açsınlarki Otomobilden elektroniğe, her sektörde çok ciddi arz fazlaları var. Üretimi de kısamıyorlar. Yoksa bitecekler. Çin için zor yıllar başlayacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts