Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce https://www.sozcu.com.tr/ithal-otomobillere-yuzde-30-a-varan-ek-gumruk-vergisi-mi-geldi-p229920 Ben ABD den ithal edileceklerden vergi KALKTI diye de haber aldım. Bu aşağıdaki AB yi kapsamıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Acaba ab ve sta menşeili mi yoksa üretim nerdeyse ona göre mi? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Iyi olmuş. Çinliler sözlerinde durup fabrikayı açsın, açmazlarsa da bugüne kadar oluşan kamu zarari faizi ile tahsil edilsin. Yetti yavşaklıkları. Uyduruk montaj fabrikası için aylardir ayak sürüyorlar. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Iyi olmuş. Çinliler sözlerinde durup fabrikayı açsın, açmazlarsa da bugüne kadar oluşan kamu zarari faizi ile tahsil edilsin. Yetti yavşaklıkları. Uyduruk montaj fabrikası için aylardir ayak sürüyorlar. 6 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Paylaş 6 saat önce bu arada haberler çıkmaya başladı çinli araba üreticileri çılgın rakamlarda üretim yaptıkları için ellerinde stok yığılmış öyle böyle değilmiş stok adetleri adamlar ürettikleri adet eritemeyecekleri boyuttayken yeni fabrika niye açsınlarki Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gök yazdı: bu arada haberler çıkmaya başladı çinli araba üreticileri çılgın rakamlarda üretim yaptıkları için ellerinde stok yığılmış öyle böyle değilmiş stok adetleri adamlar ürettikleri adet eritemeyecekleri boyuttayken yeni fabrika niye açsınlarki Otomobilden elektroniğe, her sektörde çok ciddi arz fazlaları var. Üretimi de kısamıyorlar. Yoksa bitecekler. Çin için zor yıllar başlayacak. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Gök yazdı: bu arada haberler çıkmaya başladı çinli araba üreticileri çılgın rakamlarda üretim yaptıkları için ellerinde stok yığılmış öyle böyle değilmiş stok adetleri adamlar ürettikleri adet eritemeyecekleri boyuttayken yeni fabrika niye açsınlarki E acmasin, bence mahsuru yok, ama acmayacaksa subvansiyon aldigi 35 bin aracta oluşan vergi farkini faiziyle ödesin. Ben bize teknoloji transferi yapilmayacak bir uretim tesisinin ulkede acilip halkin finansal kaynaklarinin peşkeş çekilmesine karsiyim. Montaj fabrikasi acmak icin kirk takla atip ustune bana amelelik yaptirip patronluk taslayacak adam gelmesin. Bi katkisi yok zaten. Ama acacagim deyip ayak sürüyüp sonra macaristanda, cek cumhuriyetinde surada burada yatirim yaparsa olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: E acmasin, bence mahsuru yok, ama acmayacaksa subvansiyon aldigi 35 bin aracta oluşan vergi farkini faiziyle ödesin. Ben bize teknoloji transferi yapilmayacak bir uretim tesisinin ulkede acilip halkin finansal kaynaklarinin peşkeş çekilmesine karsiyim. Montaj fabrikasi acmak icin kirk takla atip ustune bana amelelik yaptirip patronluk taslayacak adam gelmesin. Bi katkisi yok zaten. Ama acacagim deyip ayak sürüyüp sonra macaristanda, cek cumhuriyetinde surada burada yatirim yaparsa olmaz. Çin devleti kendi üreticisini fena halde sübvanse ediyor. Tek şartı yerli ve milli olması. Çin dışında yapılan üretimlerde bu destek olmayacağı için Çinli gelip de herhangi bir yerde fabrika açmaz. Fabrika açacağım deyip vergi avantajı almak bizde kaşeli işler. Anlatmayalım forum kapanır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: E acmasin, bence mahsuru yok, ama acmayacaksa subvansiyon aldigi 35 bin aracta oluşan vergi farkini faiziyle ödesin. Ben bize teknoloji transferi yapilmayacak bir uretim tesisinin ulkede acilip halkin finansal kaynaklarinin peşkeş çekilmesine karsiyim. Montaj fabrikasi acmak icin kirk takla atip ustune bana amelelik yaptirip patronluk taslayacak adam gelmesin. Bi katkisi yok zaten. Ama acacagim deyip ayak sürüyüp sonra macaristanda, cek cumhuriyetinde surada burada yatirim yaparsa olmaz. abi bana değil fabrika açılacağına inanıp çeşitli kolaylıkları onlara verenlere anlatman lazım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bizim anlaşmamız AB, brezilya, meksika sanırım. başka var mı bilmiyorum. brezilya ve meksika da AB'nin onlarla anlaşmasından dolayı otomatik oluyor. bence bu büyük sorun. neden AB ülkelerine kıyak geçiyoruz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çinliye güven olmaz dediğim zamanlar yakın, zaten araba çöplüğüne özelliklede pilli araba (kötü falan demiyorum yanlış olmasın) çöplüğüne geçen seneden beri dönmeye başlamışlardı, işleri çok zor, karşılıksız para basma gibi üretim yaparlarsa böyle olur, satsınlarda görelim, 100 liralık aracı bize 500 e satarken iyiydi... Haa bu iş bizim yararımızada değil bence.... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İyi de buradaki mesele Çin değil ki? Çin’e tepki gösterebilme kabiliyetinden değil bu alınan karar. Amerika’ya temiz bir kapitülasyon vermişiz. Sarı saçlı Yankee’nin oğlu geçen gizliden Türkiye’ye gelmişti. Bir yerden zorla vergiyi kaldırttı diğer yere de kesilen kısmı kompanse etmek için bindirme yaptılar durum bu. https://www.middleeasteye.net/news/donald-trump-junior-secretly-met-turkeys-erdogan Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bizim anlaşmamız AB, brezilya, meksika sanırım. başka var mı bilmiyorum. brezilya ve meksika da AB'nin onlarla anlaşmasından dolayı otomatik oluyor. bence bu büyük sorun. neden AB ülkelerine kıyak geçiyoruz Çünkü biz de AB üyesi olmak istiyoruz. En çok ihracatımız AB ye. Aslında ekonomik olarak üye sayılırız. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Çünkü biz de AB üyesi olmak istiyoruz. En çok ihracatımız AB ye. Aslında ekonomik olarak üye sayılırız. AB'nin bizim mallara ve dünya mallarına uyguladığı ithalat vergisi ile bizim AB'ye uyguladığımız ithalat vergisini karşılaştırırsak? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: AB'nin bizim mallara ve dünya mallarına uyguladığı ithalat vergisi ile bizim AB'ye uyguladığımız ithalat vergisini karşılaştırırsak? karşılaştır. Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu kararın sonuç olarak araçlara ne kadar zam olarak yansıyacağını çözebilen var mı? Yorum bağlantısı
Emrah Altun 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Olan Honda'ya oldu. Kapatmayacaktı buradaki fabrikayı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts