Murat Sürmeli 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Oldukça cesur milletiz. Fiyatlar epey yüksek, ileride ucuzlar sanırım 2 saat önce tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servis 1 milyon çekmiş dedi Füze atsaymışlar. Şu arabalara kaskosuz bineni hiç anlamıyorum. Hoş gerçi 1 milyon hasar kaydını nasıl anlatacaksın öyle bir dertte var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Hoş gerçi 1 milyon hasar kaydını nasıl anlatacaksın Perte ayırırlardı muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Araç pert ama batarya sorunsuz "gibi". Bu bataryalar ne olacak? Duyduğum evlerde depolama için kullanılabilir felan şeklindeydi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Adam o kadar elektronik tamirat yapmış, hala ŞAR Z diyor ya... 1 saat önce tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Adam o kadar elektronik tamirat yapmış, hala ŞAR Z diyor ya... Ona çok takılmamak lazım adam o şekilde alışmış ve bu işe girmiş düzgün tamira olduğu sürece sıkıntı yok Servet abi de yalarım diyor ona bakarsan 5 Yorum bağlantısı
Çözüm Tansu Kalafatoğlu 57 dakika önce Çözüm Paylaş 57 dakika önce herkesin youtube ana ekranına bu video düştü galiba 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: herkesin youtube ana ekranına bu video düştü galiba Ali'nin ekranına düşmesin yeter. Hiç susturamayız valla 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Mertol Kip yazdı: Ali'nin ekranına düşmesin yeter. Hiç susturamayız valla ohooo onu ilk forumda paylaşan benim sanırım, geç kalmışsınız Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Mertol Kip yazdı: Ali'nin ekranına düşmesin yeter. Hiç susturamayız valla bu işten güzel para kazanılacak. bi ara ben bile yüksek voltaj eğitimi için bakındım. ama zaman bulamadım kanalı gezindim de hibrit kazalı uğramamış ya da video çekmemiş. küçük iş olarak görecek hali de yok servis aslında kaporta servisi sanırım. ama bu işe el atmışlar. başarılar dileriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts