Murat Sürmeli Dün saat 08:50 Paylaş Dün saat 08:50 (düzenlendi) Oldukça cesur milletiz. Fiyatlar epey yüksek, ileride ucuzlar sanırım Dün saat 08:50 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 09:10 Paylaş Dün saat 09:10 Servis 1 milyon çekmiş dedi Füze atsaymışlar. Şu arabalara kaskosuz bineni hiç anlamıyorum. Hoş gerçi 1 milyon hasar kaydını nasıl anlatacaksın öyle bir dertte var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 09:24 Paylaş Dün saat 09:24 Metin Akbal yazdı: Hoş gerçi 1 milyon hasar kaydını nasıl anlatacaksın Perte ayırırlardı muhtemelen. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 09:26 Paylaş Dün saat 09:26 Araç pert ama batarya sorunsuz "gibi". Bu bataryalar ne olacak? Duyduğum evlerde depolama için kullanılabilir felan şeklindeydi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 09:30 Paylaş Dün saat 09:30 (düzenlendi) Adam o kadar elektronik tamirat yapmış, hala ŞAR Z diyor ya... Dün saat 09:31 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 09:58 Paylaş Dün saat 09:58 Sani Gerşon yazdı: Adam o kadar elektronik tamirat yapmış, hala ŞAR Z diyor ya... Ona çok takılmamak lazım adam o şekilde alışmış ve bu işe girmiş düzgün tamira olduğu sürece sıkıntı yok Servet abi de yalarım diyor ona bakarsan 12 Yorum bağlantısı
Çözüm Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:24 Çözüm Paylaş Dün saat 10:24 herkesin youtube ana ekranına bu video düştü galiba 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:43 Paylaş Dün saat 10:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: herkesin youtube ana ekranına bu video düştü galiba Ali'nin ekranına düşmesin yeter. Hiç susturamayız valla 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:49 Paylaş Dün saat 10:49 Mertol Kip yazdı: Ali'nin ekranına düşmesin yeter. Hiç susturamayız valla ohooo onu ilk forumda paylaşan benim sanırım, geç kalmışsınız 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:50 Paylaş Dün saat 10:50 Mertol Kip yazdı: Ali'nin ekranına düşmesin yeter. Hiç susturamayız valla bu işten güzel para kazanılacak. bi ara ben bile yüksek voltaj eğitimi için bakındım. ama zaman bulamadım kanalı gezindim de hibrit kazalı uğramamış ya da video çekmemiş. küçük iş olarak görecek hali de yok servis aslında kaporta servisi sanırım. ama bu işe el atmışlar. başarılar dileriz. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Sani Gerşon yazdı: Adam o kadar elektronik tamirat yapmış, hala ŞAR Z diyor ya... araç hirbit te olabilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Gülmez yazdı: Servet abi de yalarım diyor ona bakarsan Sonuç 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Sonuç artık full beleş geziyor ne olsun 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Paylaş 6 saat önce arabanın altı ful elektronikmiş. köye gidip altına vuran bu halemi gelecek yani 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce o kısım bana da garip geldi, koca suv de bu parçalar oraya konumlanır mı? veya tasarlarken tabanı masaya ters koydular montaja gelince aşağıda mı kaldı? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gök yazdı: arabanın altı ful elektronikmiş. köye gidip altına vuran bu halemi gelecek yani tesla model s böyle değil izlediğim kadariyla. bizimkiler bms'leri pilin yanına en alta koymuş gibi. aracın altını gözle inceleyen biri yazsa da aydınlansak Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o kısım bana da garip geldi, koca suv de bu parçalar oraya konumlanır mı? veya tasarlarken tabanı masaya ters koydular montaja gelince aşağıda mı kaldı? Atıyorum 2 karış sudan geçtik bunların tamamı sudanmı geçiyor ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Gök yazdı: Atıyorum 2 karış sudan geçtik bunların tamamı sudanmı geçiyor ? öyle gibi duruyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o kısım bana da garip geldi, koca suv de bu parçalar oraya konumlanır mı? veya tasarlarken tabanı masaya ters koydular montaja gelince aşağıda mı kaldı? bataryayı ters koymuşlar diyor videoda, çevirince üste gelir yer yok, dev gibi ve ağır pil, ilkel teknolociyaaa, piller ufalıp hafifleyip 5 dk. da dolunca sorun kalmaz, daha zamanı var, gelişme devam ediyor, izlemedeyim 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts