Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: İşçisin sen işçi kal giy dedi tutumları. Kaç defa yazmalıyım bilmiyorum ama araba benim için sarf malzemesi. Daha fazlası değil. Sabah kalkıp bir şeyine gıcık olarak öğlen satabilirim. o zaman elektrük denince gelen bildirimi kapat Not: araba=evdeki buzdolabı 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: . Sabah kalkıp bir şeyine gıcık olarak öğlen satabilirim. 350? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu kartların altta olması enteresan geldi bana da. oluşan kaza çok sık yaşanan bir kaza türü hep olur hatta kimse umursamaz. Bu yapılar su geçirmez oluyor ama zamanla ne olur bilinmez. Ayakkabı lastiklerinin bile 8-10 senede ufalandığını düşününce o contalar ne olur soru işareti hep. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce basit önerme iyidir, tasarlaken masada idi montaja gelince aşaağıda kaldı. iyi bir yer değil orası Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bu kartların altta olması enteresan geldi bana da. oluşan kaza çok sık yaşanan bir kaza türü hep olur hatta kimse umursamaz. Bu yapılar su geçirmez oluyor ama zamanla ne olur bilinmez. Ayakkabı lastiklerinin bile 8-10 senede ufalandığını düşününce o contalar ne olur soru işareti hep. T8X de tasarım ne alemde acaba? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: o zaman elektrük denince gelen bildirimi kapat Not: araba=evdeki buzdolabı Denklemnin yanlış, Buzdolabim bozulmadikca yenisini almam. Evdeki 13-14 yasinda falan. Çağlar Bayur yazdı: 350? 350 gr a olmaz ama 500gr altina senindir, ikiletmem. Satma fikri aklima düşünce ilk senin haberin olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ali abi kendi tamir ederdi bunu. Teşebbüs sonrası Ali 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Teşebbüs sonrası Ali İnş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Denklemnin yanlış, Buzdolabim bozulmadikca yenisini almam. Evdeki 13-14 yasinda falan. 350 gr a olmaz ama 500gr altina senindir, ikiletmem. Satma fikri aklima düşünce ilk senin haberin olacak. denklem doğru, araba bu 13 senede nesi değişti, iki ekran koydular al sana süslü aynı araba, araba dediğin alınır, en az 10 sene kullanılır kayda değer fark varsa yenisi alınır bitti, aradada keyfe bakılır... boşa buzdolabı demiyorum... ha pilli farklı oldu evet ama oda pişmeli, değmez değişmeye Mertol Kip yazdı: Teşebbüs sonrası Ali emin ol niyeti bozarsam yaparım, kesin yaparım hatta kaçmaz, resimdeki Servetmi 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: 500gr altina kazma küreğimle çalışmaları hızlandırayım 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: İnş Yok bee tamam ihtiyar falan ama o kadarda degil. Kimi kizdiracaz sonra... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: İnş yazdım bunu kenara 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Yok bee tamam ihtiyar falan ama o kadarda degil. Kimi kizdiracaz sonra... Belki saçların rengi falan değişir abi ya bi çarpılsın. Bakma profil fotosuna aslı pişmaniye gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yazdım bunu kenara Lan buna da kiziyormus, birazda buradan yuruyelim ahshsjs 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts