Ali Memisoglu 23 Eylül 2025 Yazar Paylaş 23 Eylül 2025 Hüseyin Sönmez yazdı: Kazalı araba alıp yaptırıp satan sanayi tilkisi Şenay bacı. nokta atışı son araç satılmış zaten 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 26 Eylül 2025 Paylaş 26 Eylül 2025 Galerici ye güvenmek sıkıntı heleki ağır hasarlı da Bir kaç gün önce bir araca baktım bakımları yeni diyordu kaputu bir açtım her taraf yağ araba biraz ısınsa alev alır Bunu her yerinden yağ atıyor dedim Aldığım cevap abi bakımları yeni oldu Ağır hasarlı alacaksanız sahibinden olması biraz daha mantıklı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sene 2019-2020-2021-2022-2023 Benzer paketlerde corolla hibrit, benzinli corolla’dan pahalı. Ama ikinci ele düşünce hibrit ucuz. Hemde daha dolu olmasına rağmen. İkinci ellere şimdi bakıyorum, aynı km, paket, yaş hibritler, benzinlilerden pahalı. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sene 2019-2020-2021-2022-2023 Benzer paketlerde corolla hibrit, benzinli corolla’dan pahalı. Ama ikinci ele düşünce hibrit ucuz. Hemde daha dolu olmasına rağmen. İkinci ellere şimdi bakıyorum, aynı km, paket, yaş hibritler, benzinlilerden pahalı. Mtv ile alakalı olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzer paketlerde corolla hibrit, benzinli corolla’dan pahalı. Ama ikinci ele düşünce hibrit ucuz. Hemde daha dolu olmasına rağmen. İkinci ellere şimdi bakıyorum, aynı km, paket, yaş hibritler, benzinlilerden pahalı. skoda resmeden chatgpt gibisin , pahalı mı ucuz mu başımız döndü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Uzun yazdı: Mtv ile alakalı olabilir. 2025 modellerde de aynı durum var. 1-3 yaş mtv’si. Yani mtv bağlayıcı değil Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Yani; son iki yılda 2. el hibritler değer mi kazanmış.. Bunu mu demek istedin? Yorum bağlantısı
Recommended Posts