Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yani fakir arabası işte. Aaa bize fakir dedi @Oğuzkan Işık Hüseyin Koç yazdı: 1.6 Etorq benzinliden vazgeçmeseydi fiat bence mükemmel bir kombinasyon olurmuş, oda lpg de sorunsuzdu ve tam otomatik opsiyonu da vardı. Sorunsuzluk anlamında güzel bir ikili 1.6 E-torq ve AT6 fakat çok verimsiz bir ikili. Motor gücü yetersiz, yakıt sarfiyatı fazla. Ciddi olarak araştırıp alana kadar turbolu sanıyordum bu motoru ama değilmiş, keşke olsaymış Ali Darbaz yazdı: Şu vitesin altındaki "Volüme" düğmesi ne işe yarar? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Aaa bize fakir dedi @Oğuzkan Işık Sorunsuzluk anlamında güzel bir ikili 1.6 E-torq ve AT6 fakat çok verimsiz bir ikili. Motor gücü yetersiz, yakıt sarfiyatı fazla. Ciddi olarak araştırıp alana kadar turbolu sanıyordum bu motoru ama değilmiş, keşke olsaymış Arabanın ekranında ses kısma butonu yok. Sadece direksiyon arkasında var. Yolcular kısması için ortaya butonu koymuşlar. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabanın ekranında ses kısma butonu yok. Sadece direksiyon arkasında var. Yolcular kısması için ortaya butonu koymuşlar. Hangi sivrinin aklına geliyo böyle şeyler anlamıyorum Hazır konusu açılmışken bir şey sormak istiyorum, Kayıtlı radyo kanalları arasında geçiş yapılmıyor mu bu egealarda direksiyondaki tuşlardan herhangi biri ile. İllaki ekranda radyo kanalına mı dokunmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Sorunsuzluk anlamında güzel bir ikili 1.6 E-torq ve AT6 fakat çok verimsiz bir ikili. Motor gücü yetersiz, yakıt sarfiyatı fazla. 1.4 olan gerçekten rampada güçsüz kalıyor 1.6 daha iyidir muhtemel, sendeki tam otomatik tork konvertörlü şanzıman törpülüyordur gücü. Ben zaten manuel tercih ederdim sorun olmazdı muhtemelen. Yakıt olarak söyle söyleyim 32 km/h ortalama ile 7.6 lt gösteriyor ekran, 8-9 lt gibi lpg tüketimi var şehir içi. Klimaya göre biraz değişiyor. Uzun yol 90-100 arası gidersen max 7 lt LPG ile çok rahat gidersin. 1.2 mılyona sıfır alırmıydım? sanki biraz pahalı geldi bana, ikinci elde bir kaç yaşında uygun fiyatlı olanı alırdım ben. Genelde de bir kaç yaşında zaten biraz değer kaybetmiş oluyor, o sıfır denilen kısmındaki köpük gitmiş oluyor. Fiesta hariç hep birkaç yaşında düşük km aldım arabaları. Aldığımda yaris 8000 kmde 2 yaşında idi 98000 de sattım,301 ise 40000 km de 3 yaşında idi 96000 de sattım, opel 2 yaşında 40000 km civarı idi hala babamda ve 150000 km civarında bu sene satacağız insallah. Benim genel mantığım bu şekilde, fakirmiyim çok şükür değilim ama zenginde değilim. Ayağımı hep yorganıma göre uzattım, hesap etmeden harcanacak param olsa tabiki bende binmem 1.4 egea ya kim biner. Malesef kayıtlı kanallar arası geçiş yok arkadaki tuşlarda, illa ekrana dokunmak gerek. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Resimdeki araba tam 1,285,000 tl sürüş yardımcıları hariç pek çok şey var. Yeni traction kontrol sistemide mevcut. Fiyat algım kötü olduğu için bu para bu arabaya verilir mi? 1.4 motor 6 ileri manual Dijital otomatik kliması 10 inç ekranı. Lcd gösterge. Alınır, ama rengi sevmedim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Motor gücü yetersiz Hangi motora göre yetersiz ? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Hangi motora göre yetersiz ? 1.4 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 29.000 usd ediyor. 5 sene önce bu paraya corolla hibrit almıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ali Gök yazdı: düz sedanı daha ucuz sanırım. düz sedan alırdım Sanırım cross olanı kalite olarak daha iyi, yalıtımı, ön camı falan farklıydı sanırım hatchback kasada. Giriş paketlerinde sedanda iki hava yastığı tek vardı, crossun giriş paketi sedanın orta paketinden başlıyo. 2 saat önce tarihinde Mehmet Zincirkıran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 1.2 milyon param olsun, başka seçenek olmasın yine almam yine almam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ben bayide takılan lpgli egea kullanıyordum. ilk günden takılmıştı 110 binde sattım aracı 62.000 de almıştım sadece bir kez enjektör tamir takımı değişti oring vs. daha sorunsuz bir lpg sistemi görmedim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 29.000 usd ediyor. 5 sene önce bu paraya corolla hibrit almıştım. sanki çok matah bişeymiş gibi Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin motoru hariç güzel araba 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Dacia Sandero Stepway da aynı para bayilerde. Seçenek olarak onu da düşünebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 29.000 usd ediyor. 5 sene önce bu paraya corolla hibrit almıştım. Enflasyon var Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Bir arkadaşımın aracını bugün kullandım. Motoru yetersiz geldi bana, kasayı kaldırmıyor, 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Selçuk Keleş yazdı: sanki çok matah bişeymiş gibi dolarla almam mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts