İçeriğe Yönlendir

1.2 Milyona Sıfır Fiat Egea Cross Limited.

Ali Darbaz

Recommended Posts

Alptuğ Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

yani fakir arabası işte. 

Aaa bize fakir dedi :crazy::D @Oğuzkan Işık

Hüseyin Koç yazdı:

1.6 Etorq benzinliden vazgeçmeseydi fiat bence mükemmel bir kombinasyon olurmuş, oda lpg de sorunsuzdu ve tam otomatik opsiyonu da vardı.

Sorunsuzluk anlamında güzel bir ikili 1.6 E-torq ve AT6 fakat çok verimsiz bir ikili.

Motor gücü yetersiz, yakıt sarfiyatı fazla.

Ciddi olarak araştırıp alana kadar turbolu sanıyordum bu motoru :D  ama değilmiş, keşke olsaymış

Ali Darbaz yazdı:

IMG_20250923_091312.jpg

Şu vitesin altındaki "Volüme" düğmesi ne işe yarar?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Alptuğ Özcan yazdı:

Aaa bize fakir dedi :crazy::D @Oğuzkan Işık

Sorunsuzluk anlamında güzel bir ikili 1.6 E-torq ve AT6 fakat çok verimsiz bir ikili.

Ciddi olarak araştırıp alana kadar turbolu sanıyordum bu motoru :D  ama değilmiş, keşke olsaymış

Arabanın ekranında ses kısma butonu yok. Sadece direksiyon arkasında var. Yolcular kısması için ortaya butonu koymuşlar. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

Arabanın ekranında ses kısma butonu yok. Sadece direksiyon arkasında var. Yolcular kısması için ortaya butonu koymuşlar. 

Hangi sivrinin aklına geliyo böyle şeyler anlamıyorum :D 

Hazır konusu açılmışken bir şey sormak istiyorum, Kayıtlı radyo kanalları arasında geçiş yapılmıyor mu bu egealarda direksiyondaki tuşlardan herhangi biri ile. İllaki ekranda radyo kanalına mı dokunmak gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç
Alptuğ Özcan yazdı:

1.4 olan gerçekten rampada güçsüz kalıyor 1.6 daha iyidir muhtemel, sendeki tam otomatik tork konvertörlü şanzıman törpülüyordur gücü. Ben zaten manuel tercih ederdim sorun olmazdı muhtemelen. Yakıt olarak söyle söyleyim 32 km/h ortalama ile 7.6 lt gösteriyor ekran, 8-9 lt gibi lpg tüketimi var şehir içi. Klimaya göre biraz değişiyor. Uzun yol 90-100 arası gidersen max 7 lt LPG ile çok rahat gidersin.

1.2 mılyona sıfır alırmıydım? sanki biraz pahalı geldi bana, ikinci elde bir kaç yaşında uygun fiyatlı olanı alırdım ben. Genelde de bir kaç yaşında zaten biraz değer kaybetmiş oluyor, o sıfır denilen kısmındaki köpük gitmiş oluyor. Fiesta hariç hep birkaç yaşında düşük km aldım arabaları. Aldığımda yaris 8000 kmde 2 yaşında idi 98000 de sattım,301 ise 40000 km de 3 yaşında idi 96000 de sattım, opel 2 yaşında 40000 km civarı idi hala babamda ve 150000 km civarında bu sene satacağız insallah. Benim genel mantığım bu şekilde, fakirmiyim çok şükür değilim ama zenginde değilim. Ayağımı hep yorganıma göre uzattım, hesap etmeden harcanacak param olsa tabiki bende binmem 1.4 egea ya kim biner.

Malesef kayıtlı kanallar arası geçiş yok arkadaki tuşlarda, illa ekrana dokunmak gerek.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ali Darbaz yazdı:

Resimdeki araba tam 1,285,000 tl 

sürüş yardımcıları hariç pek çok şey var. Yeni traction kontrol sistemide mevcut. Fiyat algım kötü olduğu için bu para bu arabaya verilir mi?

1.4 motor

6 ileri manual

Dijital otomatik kliması

10 inç ekranı. 
Lcd gösterge. 

Alınır, ama rengi sevmedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Alptuğ Özcan yazdı:

Motor gücü yetersiz

Hangi motora göre yetersiz ? :crazy:

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Hangi motora göre yetersiz ? :crazy:

:onder2:

1.4

:D 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

29.000 usd ediyor. 5 sene önce bu paraya corolla hibrit almıştım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

düz sedanı daha ucuz sanırım. düz sedan alırdım

Sanırım cross olanı kalite olarak daha iyi, yalıtımı, ön camı falan farklıydı sanırım hatchback kasada. Giriş paketlerinde sedanda iki hava yastığı tek vardı, crossun giriş paketi sedanın orta paketinden başlıyo. 

tarihinde Mehmet Zincirkıran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

1.2 milyon param olsun, başka seçenek olmasın yine almam yine almam. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

ben bayide takılan lpgli egea kullanıyordum. ilk günden takılmıştı 110 binde sattım aracı 62.000 de almıştım sadece bir kez enjektör tamir takımı değişti oring vs. daha sorunsuz bir lpg sistemi görmedim :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

sanki çok matah bişeymiş gibi :p

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin motoru hariç güzel araba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Dacia Sandero Stepway da aynı para bayilerde. Seçenek olarak onu da düşünebilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Enflasyon var :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Bir arkadaşımın aracını bugün kullandım. Motoru yetersiz geldi bana, kasayı kaldırmıyor, 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selçuk Keleş yazdı:

sanki çok matah bişeymiş gibi :p

dolarla almam mı :)

Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu

Merhaba, araba kasa, konfor, donanım görüntü, yenilik, garanti vb. konularında çok iyi. Sadece 1.4 motor kasıyor. Ben hız istemem. Yokuşlarda ağır ağır giderim dersen pek bir sorun yok. Ben 1.6 multijet kullanıyorum o yüzden sıfır sıkıntı. Ama benzinlide dediğim gibi 1.4 ağır kalıyor baya.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2025 eylül 52000 usd olmuş aynı corolla.. ne acaip işler

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

1.4 motor ve çok sayıda yağ yakma şikayeti bu aracın alınmaması için yeterlidir bence.Hep düzde gideceksen, yağ bidonuyla gezerim dersen alınabilir.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

2025 eylül 52000 usd olmuş aynı corolla.. ne acaip işler

Bünye alıştı. Alışmış kud.. :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Tansu Kalafatoğlu
    • Uğur Barbaros Özdemir
  • Yeni Oluştur...