Alptuğ Özcan Çarşamba 10:53 Paylaş Çarşamba 10:53 Hüseyin Koç yazdı: Yakıt olarak söyle söyleyim 32 km/h ortalama ile 7.6 lt gösteriyor ekran, 8-9 lt gibi lpg tüketimi var şehir içi. Klimaya göre biraz değişiyor. Uzun yol 90-100 arası gidersen max 7 lt LPG ile çok rahat gidersin. Malesef kayıtlı kanallar arası geçiş yok arkadaki tuşlarda, illa ekrana dokunmak gerek. Uzun yol LPG ile 1 depo simit tankla Ankara'dan Samsun'a gidiyorum. Yaklaşık 950 TL civarında doluyo depo. 90-100 ile gitmiyorum tabi, yol bitmiyo o zaman Herhangi bir tuşa bu görevi atamak çok zor olmasa gerekti Yorum bağlantısı
Serkan Derya 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araba manual, bozulacak bir otomatik aksamı yok. 0 km alıp 37 bin km kullandım. 26 bin km de baskı balatası yüzünden yolda kaldım. 30 bin km de komple şanzıman değişti garantiden. Car play her zaman sağlıklı çalışmıyor. Cam içi toz alırsa camlar sürte sürte sallana sallana inip kalkıyor. Led farları biraz yetersiz bence. Yağ konusu zaten tüm forumlarda bilinen birşey. LPG taktırılacaksa yağ seçimi önemli konu. Bu sene yaz tatili 2 bin km den fazla yol yaptım. Yola çıkmadan 3 gün önce yağ bakımını yaptırmıştım, Tatil dönüşü 200 ml yağ eksiltti araç. Şehir içinde LPG ile harika fakat uzun yolda sabır istiyor araç. Bu fiyatlara 0 km alınabilecek yakışıklı ve donanım olarak URBAN ve üstü ortalama kullanıcıyı gani gani rahat ettiren bir araç. Boyaları kötü. Kuş pisliği gördüğünüz an temizleyin. Hemen yanıyor boyası. Füme idi benim araç, satarken çok pazarlık konusu yaptılar boya yanığını. Hayırlı olsun şimdiden. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce daha önce arkadaşımın 2019 kullandım evet 1.4 hantal kalıyor perşembe Konya da kiraladım daha 9000 km de idi 6 sene daha genç ama değişen hiç bişey yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts