Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Resimdeki araba tam 1,285,000 tl sürüş yardımcıları hariç pek çok şey var. Yeni traction kontrol sistemide mevcut. Fiyat algım kötü olduğu için bu para bu arabaya verilir mi? 1.4 motor 6 ileri manual Dijital otomatik kliması 10 inç ekranı. Lcd gösterge. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Bu resimleri Red mi 12 pro ile çektim.. Boyası mavimsi simlerle doluymuş. Araba manual, bozulacak bir otomatik aksamı yok. Motor kaput altında çok küçük rahatlıkla eliniz her yere girip tamiri kolay yaparsınız. Yokuş kalkışıda var ,kalkış esnasında el frenine gerekte yok. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ağaç altına park etmedikçe güzel Bizim arabalar hep ağaç altında.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce sıfır olsun, nakit 1.2 milyonda olsa veririm, ben ikinci el ile uğraşamam vs diyenlere çok uygun* bence. bana sorarsan 600 bin tl filan eder. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: sıfır olsun, nakit 1.2 milyonda olsa veririm, ben ikinci el ile uğraşamam vs diyenlere çok uygun* bence. bana sorarsan 600 bin tl filan eder. Finansman desteği olarak sadece 12 ay %3.39 faiz oranıyla yardımcı olabiliyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bana sorarsan 600 bin tl filan eder. gereksiz vergileri çıksak zaten eden fiyatı o. yani fabrika çıkış fiyatı muhtemelen o dur 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gereksiz vergileri çıksak zaten eden fiyatı o. yani fabrika çıkış fiyatı muhtemelen o dur egea ilk tanıtıldığında herksin binebileceği sağlam ve güvenli ve alması kolay bir otomobil olarak tanıtılmıştı. parasından bağımsız, tamamen yerli bir otomobile doğru düzgün kredi vermemek te ne bileyim epey bir tuhaf bence. eh tabi sürekli alıcısı olunca neden yapsınlar o da ayrı. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 2 saat önce Paylaş 2 saat önce geçenlerde trafik ışıklarında yan yana geldik cross la , alınabilecek en uygun araçlardan bence. fabrika çıkışlı lpg li olanları var mı bunların. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tipi güzel Doğan Arşiray yazdı: egea ilk tanıtıldığında herksin binebileceği sağlam ve güvenli ve alması kolay bir otomobil olarak tanıtılmıştı. parasından bağımsız, tamamen yerli bir otomobile doğru düzgün kredi vermemek te ne bileyim epey bir tuhaf bence. eh tabi sürekli alıcısı olunca neden yapsınlar o da ayrı. 10,15 yaşında civic parasına alınabiliyor , fiyat uygun sayılır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Muhammet Ergün yazdı: geçenlerde trafik ışıklarında yan yana geldik cross la , alınabilecek en uygun araçlardan bence. fabrika çıkışlı lpg li olanları var mı bunların. Bunlara bayide LPG takıyorlar fakat YouTube’da takip ettiğim birkaç kullanıcı arabaya LPG taktıktan sonra arabalarını sattı muhtemelen arabadaki performans kaybı sürücülerini arabadan soğuttu. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Tipi güzel 10,15 yaşında civic parasına alınabiliyor , fiyat uygun sayılır. 15 yaşında benz alınır, 20 sene daha binilir. mesele bu değilki hocam? Ali Darbaz yazdı: Bunlara bayide LPG takıyorlar fakat YouTube’da takip ettiğim birkaç kullanıcı arabaya LPG taktıktan sonra arabalarını sattı muhtemelen arabadaki performans kaybı sürücülerini arabadan soğuttu. ondan sonra 65 bin km sonra valflerim neden yandı... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: 15 yaşında benz alınır, 20 sene daha binilir. mesele bu değilki hocam? ondan sonra 65 bin km sonra valflerim neden yandı... Yanlış anlaşılmasın neredeyse on senedir benzinli araç kullanıyorum sanki bu aralar son on yılın en ucuz benzin fiyatlarıyla karşı karşıyayız açıkçası yeni nesil arabalar da az yakıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bizim arabalar hep ağaç altında.. boyaları mavi simli mi Ali Darbaz yazdı: muhtemelen arabadaki performans kaybı sürücülerini arabadan soğuttu. lpg ile beygir azalmaz aksine artabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: boyaları mavi simli mi Yani ben alsam otoparkın ağaçlık demek istedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yani ben alsam otoparkın ağaçlık demek istedim gri falan al o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Tercih ve bütçe meselesi. Hızla serilikle işim yok.. İşimi görsün, pazara bağa bahçeye götürüp getirsin. Yeni olsun, garantili olsun, orası burası bozulup durmasın, bozulursa da servis düşünsün deniyorsa. 10 numara tercih. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Ali Darbaz yazdı: son on yılın en ucuz benzin fiyatlarıyla karşı karşıyayız neyle karşı karşıyayız? firma veriyorsa parasını öyledir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: neyle karşı karşıyayız? firma veriyorsa parasını öyledir. Eskiden maaşımla daha az depoyu fullediğimi hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tercih ve bütçe meselesi. Hızla serilikle işim yok.. İşimi görsün, pazara bağa bahçeye götürüp getirsin. Yeni olsun, garantili olsun, orası burası bozulup durmasın, bozulursa da servis düşünsün deniyorsa. 10 numara tercih. donanıma kasaya göre daha da ucuzu yok lem zaten yani fakir arabası işte. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: 15 yaşında benz alınır, 20 sene daha binilir. mesele bu değilki hocam? Sanayide tanıdık varsa güzel seçenek. 20 yılda kaç tane daha egea parası harcarız acaba ona da bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce (düzenlendi) Arkadaşımda 2021 1.4 urban cross var (sıfır aldı 90.000 e yaklaştı), bende 2022 HB 1.4 urban var, almama da arkadaşım vesile oldu (HB ve cross arasında üst çıtalar, yan dodikler,16-17 jant ve 4cm ye yakın yükseklik farkı var gerisi aynı araba). Eşim manuel araba kullanabildiği için benim için biçilmiş kaftan, %90 şehir içi kullanılıyor. 13.000 km de aldım, alır almaz Emmegaz LPG taktırdım kullanıyorum. 9 ay (10.000 km)oldu ve çok memnunum. Daha önce 1.4 tdci fiesta, yaris 1.3, astra H 1.3 ve 301 1.6 HDI kullandım. Araç kullanımı yumuşak görece konforlu bir araba ve yalıtımı fena değil. Asgari düzeyde gerekli donanımları barındırıyor (digital klima, carplay, yokuş kalkış),bakım maliyetleri parçası ucuz, LPG de yakıtı çok iyi (OPET ten gaz alınca sanki çekişi artıyor arabanın, sahibine göremi yapmışlar nedir), sorun çıkarmadan yıllarca binilebilecek bir araba bence. Tek sorun 1.4 motorun hantallığı, buda kullanım tarzınıza bağlı bir değişken. 301 ile rampa yukarı yardıra yardıra giderken buna geçince tın tın gidiyorum, alışıyor insan, pişmanmıyım değilim. 1.6 Etorq benzinliden vazgeçmeseydi fiat bence mükemmel bir kombinasyon olurmuş, oda lpg de sorunsuzdu ve tam otomatik opsiyonu da vardı. Muhtemel o motoru başka yerden alıyordu veya 1.4 daha fazla kar bırakıyor ki bunda ısrar ediyor yoksa kullanıcı aynı mtv diliminde aynı yakıtla daha güçlü bir arabaya binebilirdi.1.4 motor yağ eksiltiyor ama senede 3-4 kez kaputu açıyorsanız sorun yok, doğru yağ ile 5000 km de 500 ml gibi ilave yaparak sorunsuz yıllarca kullanırsınız. Ben neden tercih ettim işin aslı Kayseri de depremde, kış dönemlerinde birkaç ay dışarıda arabada saatlerce oturduğumuz oldu, dizel araba o soğuklarda durduğu yerde soğuyor, çocukları okula bırakıp geliyorum 5km araba hala soğuk üflüyor, özellikle HDI motor zor ısınıyor. Birde eskiden dizel benzinden ucuz olurdu az da yaktığı için çok mantıklı idi şimdi pek bir espirisi kalmadı bence, zammı ilk önce dizele yansıtıyorlar. Eski arabanın sorunları, çürükleri ile uğraşmayım, yeter ki her daim çalışacağını bileyim yarım saat sonrada gitsem olur diye bir yapınız varsa, passat tan aşağı arabaya binilmez fiat arabamı demiyorsanız tam size göre bir araba. Parasına göre araba yapmış adamlar ve satıyorlar ne eksik ne fazla. 1 dakika önce tarihinde Hüseyin Koç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce düz sedanı daha ucuz sanırım. düz sedan alırdım Yorum bağlantısı
Recommended Posts