İçeriğe Yönlendir

1.5M - 1.6M Arası Araç Tavsiyesi

Mücahit Erdem

Recommended Posts

Mücahit Erdem
(düzenlendi)

Nasipse bir kaç aya kadar civici satıp yeni bir araç alma planım var. Bütçem 1.600.000 TL seviyelerinde. Araçtan beklentilerim; 
-750 kg altı karavanı zorlanmadan çekebilmesi

-Otomatik olması

-Donanım olarak zengin, yakıt olarak uygun ve masrafsız olması

Araç bakarken önceliğim SUV modeller ancak her türlü öneriyede açığım

Benim aklımdaki öncelikli araç 2016-2018 dizel crv. Bu aracın mantığıma yatan tarafı 1.6 dizel ve tam otomatik oluşu. Awd olması da bir artı tabi. Ancak forumda crv pek sevilmiyor gibi gördüm, bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Onun haricinde kuga, 3008 gibi alternatiflere de bakıyorum ancak kuganın çift kavrama oluşu karavan çekeceğimden dolayı korkutuyor, 3008 inde irili ufaklı sorunları mide bulandırıyor. 

Konuyla alakalı bilgisi, tavsiyesi, tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

tarihinde Mücahit Erdem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem
Tamer Topaç yazdı:

Hangi kasa formu düşünülüyor?

Tüm detaylarıyla mesajı düzenledim şimdi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

karavan sıkça çekilecek ise arkadan itişli bir şey bakardım. 4x4 crv nin yolda 4x4 ünün bir faydası olmaz, aksine gereksiz ağırrlık olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Otokoç ikinci el Küçükyalı’da Station vagon Ford Focus sekiz ileri dizel otomatik 2023 model aktive var 1.440.000 TL istiyorlar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem
Ali Darbaz yazdı:

Otokoç ikinci el Küçükyalı’da Station vagon Ford Focus sekiz ileri dizel otomatik 2023 model aktive var 1.440.000 TL istiyorlar

Aklımda olan araçlardan biri de o. 2023 modellerde zincir problemi çözüldü mü acaba, bilginiz var mı

Çağlar Bayur yazdı:

karavan sıkça çekilecek ise arkadan itişli bir şey bakardım. 4x4 crv nin yolda 4x4 ünün bir faydası olmaz, aksine gereksiz ağırrlık olur

Çok sık karavan turu imkanım yok abi. Senede 2 defa uzun yol olur onun haricinde de kısa mesafeli kamplar şeklinde

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mücahit Erdem yazdı:

Aklımda olan araçlardan biri de o. 2023 modellerde zincir problemi çözüldü mü acaba, bilginiz var mı

Çok sık karavan turu imkanım yok abi. Senede 2 defa uzun yol olur onun haricinde de kısa mesafeli kamplar şeklinde

Arabanın kaputu açıldığında külbitör kapağının yapısından anlaşılır . 115 beygirlik model di. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
Ali Darbaz yazdı:

konu ile alakasız ama otokoç 2.el den birkaç beğendiğim araç vardı, kendi aracımla takas yapmak istedim.

fiyatı otokoç merkez belirliyor, aracınızı expere alalım dediler, çarşamba dan beri henüz dönen olmadı...

araç değiştirirken kurumsal firmaları tercih ediyorum ama bunlarda suyunu çıkarttılar...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mücahit Erdem yazdı:

BMW X1  çok yeni olmayan kasa. 

arkadan çekiş. 

Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem
Mehmet Göktürk yazdı:

BMW X1  çok yeni olmayan kasa. 

arkadan çekiş. 

Hangi motor seçeneğini önerirsiniz hocam. Bir de dizel CR-V hakkında kimsenin bir yorumu yok mu. Alınır mı alınmaz mı, alınmazsa niye alınmaz 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mücahit Erdem yazdı:

Hangi motor seçeneğini önerirsiniz hocam. Bir de dizel CR-V hakkında kimsenin bir yorumu yok mu. Alınır mı alınmaz mı, alınmazsa niye alınmaz 

Uygun bulduğunuz bi tane olur 2.0 olanlar pahalıydı 1.6 dizel olan vardı. Crv bana nazik geliyor hep. 4x4 Tiguan da olur çekme gücü çok yüksek.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Aha benim açacağım konu açılmış:)

4 çeker elzem eğer free camping yapılacaksa. 1.6 dizel rampada yeterli gelmiyor, 2.0 dizel ve 1,5 ton üzeri bir araç güzel olur. Bende bakınıyorum ama bütçe 1 civarı.

Santa de 2.0 dizel bakıyorum 2. kasa. Subaru da radarda.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

2. kasa. Subaru da radarda.

güzeldir hojdur ama bizim coğrafyaya ters 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Aha benim açacağım konu açılmış:)

4 çeker elzem eğer free camping yapılacaksa. 1.6 dizel rampada yeterli gelmiyor, 2.0 dizel ve 1,5 ton üzeri bir araç güzel olur. Bende bakınıyorum ama bütçe 1 civarı.

Santa de 2.0 dizel bakıyorum 2. kasa. Subaru da radarda.

Zorluk çıkarmıyorlar mı hocam karavancılara, eski hevesler yok gibi geliyor bana. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...