Mücahit Erdem Dün saat 07:06 Paylaş Dün saat 07:06 (düzenlendi) Nasipse bir kaç aya kadar civici satıp yeni bir araç alma planım var. Bütçem 1.600.000 TL seviyelerinde. Araçtan beklentilerim; -750 kg altı karavanı zorlanmadan çekebilmesi -Otomatik olması -Donanım olarak zengin, yakıt olarak uygun ve masrafsız olması Araç bakarken önceliğim SUV modeller ancak her türlü öneriyede açığım Benim aklımdaki öncelikli araç 2016-2018 dizel crv. Bu aracın mantığıma yatan tarafı 1.6 dizel ve tam otomatik oluşu. Awd olması da bir artı tabi. Ancak forumda crv pek sevilmiyor gibi gördüm, bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Onun haricinde kuga, 3008 gibi alternatiflere de bakıyorum ancak kuganın çift kavrama oluşu karavan çekeceğimden dolayı korkutuyor, 3008 inde irili ufaklı sorunları mide bulandırıyor. Konuyla alakalı bilgisi, tavsiyesi, tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Dün saat 07:14 tarihinde Mücahit Erdem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Dün saat 07:21 Yazar Paylaş Dün saat 07:21 Tamer Topaç yazdı: Hangi kasa formu düşünülüyor? Tüm detaylarıyla mesajı düzenledim şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:11 Paylaş Dün saat 08:11 karavan sıkça çekilecek ise arkadan itişli bir şey bakardım. 4x4 crv nin yolda 4x4 ünün bir faydası olmaz, aksine gereksiz ağırrlık olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:17 Paylaş Dün saat 08:17 Otokoç ikinci el Küçükyalı’da Station vagon Ford Focus sekiz ileri dizel otomatik 2023 model aktive var 1.440.000 TL istiyorlar 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Dün saat 08:19 Yazar Paylaş Dün saat 08:19 Ali Darbaz yazdı: Otokoç ikinci el Küçükyalı’da Station vagon Ford Focus sekiz ileri dizel otomatik 2023 model aktive var 1.440.000 TL istiyorlar Aklımda olan araçlardan biri de o. 2023 modellerde zincir problemi çözüldü mü acaba, bilginiz var mı Çağlar Bayur yazdı: karavan sıkça çekilecek ise arkadan itişli bir şey bakardım. 4x4 crv nin yolda 4x4 ünün bir faydası olmaz, aksine gereksiz ağırrlık olur Çok sık karavan turu imkanım yok abi. Senede 2 defa uzun yol olur onun haricinde de kısa mesafeli kamplar şeklinde 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:24 Paylaş Dün saat 08:24 Mücahit Erdem yazdı: Aklımda olan araçlardan biri de o. 2023 modellerde zincir problemi çözüldü mü acaba, bilginiz var mı Çok sık karavan turu imkanım yok abi. Senede 2 defa uzun yol olur onun haricinde de kısa mesafeli kamplar şeklinde Arabanın kaputu açıldığında külbitör kapağının yapısından anlaşılır . 115 beygirlik model di. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Otokoç ikinci el Küçükyalı’da Station vagon Ford Focus sekiz ileri dizel otomatik 2023 model aktive var 1.440.000 TL istiyorlar konu ile alakasız ama otokoç 2.el den birkaç beğendiğim araç vardı, kendi aracımla takas yapmak istedim. fiyatı otokoç merkez belirliyor, aracınızı expere alalım dediler, çarşamba dan beri henüz dönen olmadı... araç değiştirirken kurumsal firmaları tercih ediyorum ama bunlarda suyunu çıkarttılar... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mücahit Erdem yazdı: Aklımda olan araçlardan biri de o. 2023 modellerde zincir problemi çözüldü mü acaba, bilginiz var mı Çok sık karavan turu imkanım yok abi. Senede 2 defa uzun yol olur onun haricinde de kısa mesafeli kamplar şeklinde BMW X1 çok yeni olmayan kasa. arkadan çekiş. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: BMW X1 çok yeni olmayan kasa. arkadan çekiş. Hangi motor seçeneğini önerirsiniz hocam. Bir de dizel CR-V hakkında kimsenin bir yorumu yok mu. Alınır mı alınmaz mı, alınmazsa niye alınmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mücahit Erdem yazdı: Hangi motor seçeneğini önerirsiniz hocam. Bir de dizel CR-V hakkında kimsenin bir yorumu yok mu. Alınır mı alınmaz mı, alınmazsa niye alınmaz Uygun bulduğunuz bi tane olur 2.0 olanlar pahalıydı 1.6 dizel olan vardı. Crv bana nazik geliyor hep. 4x4 Tiguan da olur çekme gücü çok yüksek. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu kasaları diyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-bmw-ici-disi-tertemiz-dusuk-km-bmw-x1-1271944381/detay Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Aha benim açacağım konu açılmış:) 4 çeker elzem eğer free camping yapılacaksa. 1.6 dizel rampada yeterli gelmiyor, 2.0 dizel ve 1,5 ton üzeri bir araç güzel olur. Bende bakınıyorum ama bütçe 1 civarı. Santa de 2.0 dizel bakıyorum 2. kasa. Subaru da radarda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: 2. kasa. Subaru da radarda. güzeldir hojdur ama bizim coğrafyaya ters Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Aha benim açacağım konu açılmış:) 4 çeker elzem eğer free camping yapılacaksa. 1.6 dizel rampada yeterli gelmiyor, 2.0 dizel ve 1,5 ton üzeri bir araç güzel olur. Bende bakınıyorum ama bütçe 1 civarı. Santa de 2.0 dizel bakıyorum 2. kasa. Subaru da radarda. Zorluk çıkarmıyorlar mı hocam karavancılara, eski hevesler yok gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mücahit Erdem yazdı: Aklımda olan araçlardan biri de o. 2023 modellerde zincir problemi çözüldü mü acaba, bilginiz var mı Çok sık karavan turu imkanım yok abi. Senede 2 defa uzun yol olur onun haricinde de kısa mesafeli kamplar şeklinde zincir 2021 kasalardan sonra çözüldü ama şanzıman ve dpf sorunları devam bulaşmayın derim benim gibi yıllardır focus kullanan birini bile soğuttu bu focus 4 ve 4.5 kasalar. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kuga dizel tavsiye ederim.2017 2022 arası titanyum ve üst donanımlar alınabilir. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adem Kazıl yazdı: zincir 2021 kasalardan sonra çözüldü ama şanzıman ve dpf sorunları devam bulaşmayın derim benim gibi yıllardır focus kullanan birini bile soğuttu bu focus 4 ve 4.5 kasalar. Benzinli ,manuel olabilir ama o da dizel kadar yük çekmez. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Mücahit Erdem yazdı: Nasipse bir kaç aya kadar civici satıp yeni bir araç alma planım var. Bütçem 1.600.000 TL seviyelerinde. Araçtan beklentilerim; -750 kg altı karavanı zorlanmadan çekebilmesi -Otomatik olması -Donanım olarak zengin, yakıt olarak uygun ve masrafsız olması Araç bakarken önceliğim SUV modeller ancak her türlü öneriyede açığım Benim aklımdaki öncelikli araç 2016-2018 dizel crv. Bu aracın mantığıma yatan tarafı 1.6 dizel ve tam otomatik oluşu. Awd olması da bir artı tabi. Ancak forumda crv pek sevilmiyor gibi gördüm, bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Onun haricinde kuga, 3008 gibi alternatiflere de bakıyorum ancak kuganın çift kavrama oluşu karavan çekeceğimden dolayı korkutuyor, 3008 inde irili ufaklı sorunları mide bulandırıyor. Konuyla alakalı bilgisi, tavsiyesi, tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Sevilmemek değil de onların kronik bir sorunu vardı turbo yağlaması mıydı bi o ring mi bozuluyordu neydi unuttum şimdi. O fiyata alacağınız Kuga lar çift kavrama değil. 8 ileri tork konvertörlü otomatik. Karavan çekme gibi niyetiniz olduğuna göre hızlı gitmek gibi bir kaygınız yok. Duraklamakla ilgili bir sorununuz da yok. Ama tork ihtiyacınız var. Ben olsam elektrikli bir model seçerdim. Kafadan modeli 8yıl öteye atıyorsunuz. Çok düşük kilometrede ve hatta sıfır bile olur. Ben en yakın bayiiye gidip buna bi bakardım mesela. Jeep / Avenger Electric / Summit / FIAT ANA BAYİ UMUR TEKNİK'TEN JEEP AVENGER sahibinden.comda - 1271830982 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Mertol Kip yazdı: Ama tork ihtiyacınız var. Ben olsam elektrikli bir model seçerdim Attığınız aracın Torku yüksek değil ki. Ayrıca arkadan şarj soketi 200 km de bir şarj ederken sök tak yorar bir yerden sonra. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Adem Kazıl yazdı: şanzıman Tam otomatik tork konvertörlü değil miydi şanzıman? Sorunlu mu? Adem Kazıl yazdı: dpf Her araçta bozuluyor. İstisnaları saymazsak bozulmayanına denk gelmedim hiç bir markada. Adem Kazıl yazdı: benim gibi yıllardır focus kullanan birini bile soğuttu bu focus 4 ve 4.5 kasalar. İşte mesele tam da burada. Ailede Mk1, mk2, mk3 ve mk4 ailede kullanıldı. Mk2 ve mk4 duruyor. Bizim alışık olduğumuz focus hissiyatı yok bunlarda. Arkalar torsiyon. Araba ruhunu kaybetmiş. Tamam, belki hala yol tutuşu iyi, ama araba artık focus değil gibi. Ya da ben yıllarca go kart arabası kullanır gibi focus kullanmaya alıştım,bu onu vermeyince garip geliyor da olabilir Mertol Kip yazdı: O fiyata alacağınız Kuga lar çift kavrama değil. 8 ileri tork konvertörlü otomatik. Hangileri tam otomatik? Sarı sitede nasıl anlaşılıyor tam otomatik olduğu? Ben hepsini ps bildiğim için hiç bakmıyordum. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Attığınız aracın Torku yüksek değil ki. Ayrıca arkadan şarj soketi 200 km de bir şarj ederken sök tak yorar bir yerden sonra. O bir örnek. Yormuyor valla. 200 km falan dayalan dolan. Daha geçtiğimiz haftasonu arkadaşım İstanbul'dan Bodruma (700 km) Frontera ile 2 şarjda geldi. Ki frontera yani... 44 kW mı ne bataryası. %35 de şarjı kalmış. Murat Sahın yazdı: Hangileri tam otomatik? Sarı sitede nasıl anlaşılıyor tam otomatik olduğu? Ben hepsini ps bildiğim için hiç bakmıyordum. 2020 sonrasındakilerin hepsi 8 ileri tork konvertörlü tam otomatik. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Mertol Kip yazdı: İstanbul'dan Bodruma (700 km) Frontera ile 2 şarjda geldi. Karavan ile mi? Karavanı söküp takmaktan bahsediyorum. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Karavan ile mi? Karavanı söküp takmaktan bahsediyorum. Karavanı neden söküp takıyorsunuz onu anlamadım? Ben olsam karavanın üstüne minimum 4 tane panel koyardım her konakladığımda şarj ederdi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Bu araba var önümde şu an. 2023 model active focus Sw Yorum bağlantısı
Recommended Posts