Mücahit Erdem 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: bu ağırlık crw ye bişey yapmaz ama yakıtınız epey yüksek olacak Peki sizin bir araç tavsiyeniz var mı. 4 kişilik bir aileyiz, önceliklerimi zaten ilk mesajda belirttim. Sedan, sw, suv fark etmeksizin bu koşullarda önereceğiniz modeller hangileri olur. Elektrikli düşünmüyorum Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: 2015 model 1.6 dct egeam vardı 150 bin kmde idi. Avis bakım kaydını inceletyim. 1 tane bile dct şanzımana işlem yapılmamıştı. Karavan çektiniz mi peki? Karavan çekileceği için sorun yaşarsınız yazdım. sonuçta 70bin km kullandım o aracı sorun yaşamadım bende. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bir arkadaşım bu küçük çekme karavan ile İstanbul-Marmaris arasını Duster 4X4 ile gidip gelmişti. 1 depo mazot 250 km gidiyor demişti... 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ahmet Çankaya yazdı: Bir arkadaşım bu küçük çekme karavan ile İstanbul-Marmaris arasını Duster 4X4 ile gidip gelmişti. 1 depo mazot 250 km gidiyor demişti... 100 km de 20 litre gibi bir rakama tekabül ediyor. Duster gibi bir araç için anormal fazla geldi bu değer bana. CR-V ile karavan çekenler 11-12 litrelerden bahsediyor gruplarda ama tam olarak bilemiyorum Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaç kw la gitmiş 100 km yi merak ettim doğrusu, pilliler yüke geldi mi bayağı çoşuyor gibi Sorarım abi, ama gerçekten büyük bir karavan. baya perişan oldular giderken ama bayramdı gittiklerinde, gidebilmeleri bile pozitif bir şey Erman Uzun yazdı: 1.6 lar aisin tam otomatik değil mi dct değil sanirim tam anlamadım, egea soruyorsanız 1.6 lar dct. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Onur Demir yazdı: tam anlamadım, egea soruyorsanız 1.6 lar dct. Dizel DCT Benzinli AİSİN Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Dizel DCT Benzinli AİSİN olabilir. bendeki 1.6 dizel DCTydi. karavanla tavsiye etmem. sorun yaşamayan da vardır elbet ama tavsiye etmem benzinlisini bilmiyorum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Onur Demir yazdı: olabilir. bendeki 1.6 dizel DCTydi. karavanla tavsiye etmem. sorun yaşamayan da vardır elbet ama tavsiye etmem benzinlisini bilmiyorum Bendeki şuan benzinlisi, bende oradan biliyorum 1.6 E-Torq Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mücahit Erdem yazdı: 100 km de 20 litre gibi bir rakama tekabül ediyor. Duster gibi bir araç için anormal fazla geldi bu değer bana. CR-V ile karavan çekenler 11-12 litrelerden bahsediyor gruplarda ama tam olarak bilemiyorum arkadaşımın eniştesinin epey büyük bir çekme karavanı var yanılmıyorsam 7 m civarı bişey, o da Grand Cherokee ile çekiyor, ve Grand Cherokee için karavancının vazgeçilmezi diyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kullanıma da bağlı “yumuşak” kullanmayıp allah ne veriyor basıyorsa yakar tabi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts