Fatih Keskin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kaşkay. bu sınıfı yaratan bu modeldi zaten ama satması kesinlikle zor emmiye şeeetmesek elimizde p...... araba 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak bir kaşkayım olsa en son düşüneceğim şey satmak olurdu yılan gibi araba 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Xtrail bakardım ben habitat sınırları içinde çok büyük olurdu benim için.bir tepede villlam olursa olabilir ama Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bir kaşkayım olsa en son düşüneceğim şey satmak olurdu yılan gibi araba farları yeter bence Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mücahit Erdem yazdı: CR-V 2010 model civarı 2.0 benzin LPG X trail 2010 model civarı 2.0 dizel Qashqai 2012 model civarı 2.0 dizel Sportage 2012 model civarı 2.0 dizel listede en alınası model Xtrail Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: habitat sınırları içinde çok büyük olurdu benim için.bir tepede villlam olursa olabilir ama ağanın eli tutulmaz al bir villa. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Yaşadığım şehirde uzun yıllardır aynı kişinin kullanmış olduğu sportage var açıkçası hoşuma gitti ancak motoru ve şanzımanı hakkında bilgim yok. 1m civarında bir kaç adet x trail de buldum ancak farklı şehirlerde. Listede bana mantıklı gelen LPG olması sebebiyle CR-V geliyor ama forumda niyeyse pek sevilmiyor. CR-V nin forumda tavsiye edilmeme sebebi nedir tam olarak Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mücahit Erdem yazdı: Yaşadığım şehirde uzun yıllardır aynı kişinin kullanmış olduğu sportage var açıkçası hoşuma gitti ancak motoru ve şanzımanı hakkında bilgim yok. 1m civarında bir kaç adet x trail de buldum ancak farklı şehirlerde. Listede bana mantıklı gelen LPG olması sebebiyle CR-V geliyor ama forumda niyeyse pek sevilmiyor. CR-V nin forumda tavsiye edilmeme sebebi nedir tam olarak Yakın arkadaşımda (3 kardeş 1 baba) 3 tane senin baktığın crvden 1 tane de civic var ki f30 bmw dahil çeşitli markalar kullanmışlardır. Crv nin tek olumsuz yanı performansı bana göre diğer her açıdan oldukta iyi bir araç. Turbo, enjektör, dpf, egr dertleri yok, kronik yok gibi bişey Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mücahit Erdem yazdı: Yaşadığım şehirde uzun yıllardır aynı kişinin kullanmış olduğu sportage var açıkçası hoşuma gitti ancak motoru ve şanzımanı hakkında bilgim yok. 1m civarında bir kaç adet x trail de buldum ancak farklı şehirlerde. Listede bana mantıklı gelen LPG olması sebebiyle CR-V geliyor ama forumda niyeyse pek sevilmiyor. CR-V nin forumda tavsiye edilmeme sebebi nedir tam olarak 2.0 honda motorları süpap ayarı ister. lpg ben zaten karşıyım. honda araçlar bence daha nazik ve daha işi bilen usta istiyor. Aslında nazik değil ama bilgi istiyor. az bir bilgi. Çok değil. Ama ustayım diyenler o bilgiye de sahip olmayınca kamikaze işi oluyor. Benim gördüğüm bu. 1.5 milyon verince ben başka bir araç bakarım ya. kaşgay yahut trail herhalde mantıklı olur gibi. Peki mersedes GLK olabilir mi? misal: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mercedes-benz-boss-car-izmir-2013-glk-220-cdi-premium-degisensiz-240.000km-1292744192/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Evren Erakçora yazdı: Sıfır T cross falan olmuyor mu bu paralara. 4x4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak 2009 model 2.0 dizel 4x4 sportage kullanıyorum yakıt olarak sizi üzmeyeceğini düşünüyorsanız tavsiye edebilirim. hafta içi genelde kısa mesafe eşim tarafından kullanılıyor. 12-13 lt görüyor. benim hafta sonu kullanımında genelde 9-10 lt ortalama ile geziyorum. dediğim gibi yakıtı sizi düşündürmez ise güzel seçenek olabilir. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Paylaştığım ilanın sahibini tanımıyorum, örnek olarak attım. Ben sizin yerinizde olsam, 200bin km de bahsettiğiniz Kore Japon arabaları yerine 250bin km de bir İsveç tankı alırım. Yol - viraj performansı iyi olan, 4 çeker, çok yakmayan, otomatik şanzımanı sorunsuz, karavan çekebilecek, sağlam, güvenli bir araç arıyorsanız pek alternatifi yok Volvo XC70'in. (Bakımı düzgün yapılan d5 motor bir volvo ile 600bin kmleri sorunsuz görmek mümkün bu arada ) 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Bunların da düşük km'lisini bulmak çok zor, şöyle bi baktım da Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Bunların da düşük km'lisini bulmak çok zor, şöyle bi baktım da Temiz bakımlısını bulmak zor derseniz tamam da, 250bin km yüksek değil bu araba için. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: 2.0 honda motorları süpap ayarı ister. lpg ben zaten karşıyım. honda araçlar bence daha nazik ve daha işi bilen usta istiyor. Aslında nazik değil ama bilgi istiyor. az bir bilgi. Çok değil. Ama ustayım diyenler o bilgiye de sahip olmayınca kamikaze işi oluyor. Benim gördüğüm bu. 1.5 milyon verince ben başka bir araç bakarım ya. kaşgay yahut trail herhalde mantıklı olur gibi. Peki mersedes GLK olabilir mi? misal: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mercedes-benz-boss-car-izmir-2013-glk-220-cdi-premium-degisensiz-240.000km-1292744192/detay Evren Erakçora yazdı: Sıfır T cross falan olmuyor mu bu paralara. Konuyu ilk etapta 1.5 M bütçe olarak açmıştım ama sonra bütçede değişiklik oldu. Mesajda belirttiğim şekilde Max 1M bütçem var şuan Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Paylaştığım ilanın sahibini tanımıyorum, örnek olarak attım. Ben sizin yerinizde olsam, 200bin km de bahsettiğiniz Kore Japon arabaları yerine 250bin km de bir İsveç tankı alırım. Yol - viraj performansı iyi olan, 4 çeker, çok yakmayan, otomatik şanzımanı sorunsuz, karavan çekebilecek, sağlam, güvenli bir araç arıyorsanız pek alternatifi yok Volvo XC70'in. (Bakımı düzgün yapılan d5 motor bir volvo ile 600bin kmleri sorunsuz görmek mümkün bu arada ) Yurt dışında yaşıyor olsak bahsettiğiniz araçlar mantıklı hocam ama Türkiye şartlarında sabit gelirli adamın arabası değil bunlar maalesef. İşletme maliyetleri yüksek, alım satımı zor Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mücahit Erdem yazdı: Konuyu ilk etapta 1.5 M bütçe olarak açmıştım ama sonra bütçede değişiklik oldu. Mesajda belirttiğim şekilde Max 1M bütçem var şuan Hocam 2 tane Panda alabilirsin. Biri sana biri hanıma. 😊 Üzerine para da kalır. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Karavan çekilmek için değil mi? Evin tek aracı olacak hocam, otomatik olacak, sorunsuz olacak, 4*4 olup 1 tonluk karavanı çekebilecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts