Uğur Kamil 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Bütçe bir tık zorlanirsa 1650 1700 arasinda 100 bin km aldi Tucson 1.6 T-GDI otomatik 4x4 ler var. Benimde 2 3 ay sonra 1650 civarinda tucson otomatik ile manuel tiguan arasinda hangisi temiz ve dolu denk gelirse alma düşüncem var. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Uğur Kamil yazdı: Bütçe bir tık zorlanirsa 1650 1700 arasinda 100 bin km aldi Tucson 1.6 T-GDI otomatik 4x4 ler var. Benimde 2 3 ay sonra 1650 civarinda tucson otomatik ile manuel tiguan arasinda hangisi temiz ve dolu denk gelirse alma düşüncem var. Bütçe 1 milyona düştü hocam, mesajda belirtmiştim🙂 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mücahit Erdem yazdı: Bütçe 1 milyona düştü hocam, mesajda belirtmiştim🙂 Gözümden kaçmış. Sportage veya cr-v arasında hangisi temiz ve daha uzun kullanıcısı olan denk gelirse tercihimi ondan yana kullanırdım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mücahit Erdem yazdı: otomatik olacak, sorunsuz olacak, 4*4 olup 1 tonluk karavanı çekebilecek D4HB ya da D4HA 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak Geçen hafta itibariyle araç alım sürecini 2012 model 2.0 dizel sportage ile sonuçlandırdım. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler 6 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak Tamer Topaç yazdı: D4HA döküm blok. Kazasız belasız. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts