İçeriğe Yönlendir

Plaza Bebesinden PSA'nın Kayışına

Koray Demir

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Mertol Kip yazdı:

Evey, guneslenme süresi kisaldi artik 7.05 gibi baslayip 19.20 civari duruyor inverter. 60 kw/gun civari uretebiliyor halâ. 

Ya biraq siliyonuz zaten, kufur bile edemiyoz cok magduruz coook

Çakaaal

Boş konuşmayı sevmiyoz biz. 

Script kimin? Core? Model? 

Gerci sen paytınla yazmisindir, sevmiyom ben paytin puytun. 

ben de sevmem bazı yerleri modelle konuşan kısım mecbur python gerisi node/js.  kodu sıfırdan ben yazdım. model ise gemma27b, ilk kurduğum hafta openAI ile de çalıştı ama gemma ile daha kaliteli yanıt alıyorum tabi ücret ödemiyorum. öteki tür bi mesaj 10 sente felan çıkar. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çiğdem Bilen yazdı:

Bu forum da maalesef diğer forumlara benzemeye başladı. 

Bir kişi yüzünden mi Hocam?

Ali bu, yüzüne söylediğimi buradan da söyleyeyim. Ali patavatsız. Lafın nereye gittiğini nereye gideceğini düşünemden konuşuyor.. Amacı olay çıkarmak olsa bir gün durdurmam.. 

İnsanları yasaklamak kolay, tek tuşla engelleniyor.

Ancak bir insan kazanmak o kadar kolay olmuyor.. Forum üyeliğinden bahsetmiyorum. Burada tanıdığımız herken bizim için bir kazanım. Ben hep bu gözle baktım. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Evet bana çok kez patavatsız dedi. Whats up dada, arabasınıı test ederkende, sigorta için aradığımda bile demiştir. Belki başka yerdede demiştir ama hatırlamıyorum. Disleksi olduğum için patavatsız olduğumu ve bunun söylendiği esnada yarattığı duygusal hisleri 2 ile 4 saat arasında unutuyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Adam beni pisikoloğa git , arabalarımızlada dalga geçerken kimse beni bu kadar savunmadı ya. Çifte standart var forumda. :D

Ali seni daha önce de uyarmıştım, her düşündüğünü söyleme, her söylediğini söylemeden önce düşün demiştim.. 

Sen o kadar darmadağınıksın ki, ne yerini biliyorsun, ne ortamını. X bir konuda yediklerini. Y bir konuda eşinin gece partisinden bahsedebiliyorsun. 

Sana söylenenler az bile.. 

Özelden de konuştuk.. Yağ yakmayan araba mı var. Klima kompresü ısınıyormuş. sanane. Ecu sıcaklığı klima çalışınca artıyormuş. sanane.. Bu kadar çok detaya hastalık derecesinde girersen herkese düşünmeden her şeyi söylersen insanlar da sana söyler.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Boş konuşmayı sevmiyoz biz. 

doğru. Adamlar yaparken Konuşacak bir şey bırakmamış

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ali bu, yüzüne söylediğimi buradan da söyleyeyim. Ali patavatsız. Lafın nereye gittiğini nereye gideceğini düşünemden konuşuyor.. Amacı olay çıkarmak olsa bir gün durdurmam.. 

Ancak bir insan kazanmak o kadar kolay olmuyor.. Forum üyeliğinden bahsetmiyorum. Burada tanıdığımız herken bizim için bir kazanım. Ben hep bu gözle baktım. 

Mehmet Bey ben bir kişiyi hedef alarak yazmadım genel üsluptan bahsettim. Burası her konuda alanında uzman kişilerin yazdığı çok değerli fikirlerin olduğu bir forum. Yıllardır üyeyim yazmasam da yoğun işlerimin arasında da her gün girip bakarım sıkı takipçinizim yani. Fakat son zamanlarda başlıklarda artık ilgili konudan çok, giriş- gelişme -sen bilmezsin ben bilirim-manipülasyon- yok ya öyle değil- yok ben haklıyım - kurı muhalefet- bak ben haklıyım işte- bitiş şeklinde ilerleniyor. Bu durum bu konuda aleni yaşandığı için de fikrimi yazdım ve gördüm ki yalnız da değilim. Bu bir şey ifade eder ya da etmez önemli de değil sizin için değerli bir tespit de olmayabilir ama şahsi fikrim bu şekilde.  @H.Cenk Bayrakçı Hocam konunuzu da meşgul ettik kusura bakmayın lütfen 🙏

tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Vay be, vag kullanıcıları o kadar zorbalandı hiç gündem olmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selim Bilgin yazdı:

Vay be, vag kullanıcıları o kadar zorbalandı hiç gündem olmadı.

Senin araba için " şanzıman ile motorun birleştiği yere 5 tane zincir koymuşlar şırıl şırıl alles kaput " demişdim özür dilerim 😈 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben bu söylemi/üslubu beğenmedim. İnsanların yüzüne bir şeyi söylemekle public alanda zorbalamak aynı şey değil. Yıllarca bu forumda her çeşit renk olduğunu kabullenmek konusunda bana bıdırdanan (ki ben buna hala inanmıyorum) insanların "bir gün durdurmam" demesi beni rahatsız etti. Eğer bu platformu malınız gibi görüyorsanız açıkca dile getirin ona göre yolumuza bakalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mertol Kip yazdı:

Ben bu söylemi/üslubu beğenmedim. İnsanların yüzüne bir şeyi söylemekle public alanda zorbalamak aynı şey değil. Yıllarca bu forumda her çeşit renk olduğunu kabullenmek konusunda bana bıdırdanan (ki ben buna hala inanmıyorum) insanların "bir gün durdurmam" demesi beni rahatsız etti. Eğer bu platformu malınız gibi görüyorsanız açıkca dile getirin ona göre yolumuza bakalım.

Patavatsız demek, nerede ne söylemesi gerektiğini bilmeyen kişi demek.. Bu hakaret sayılmaz.. Ki hakaret de değil. 

Yazmadan önce nereye yazdığına ne yazdığına bak diye ona milyon defa söyledim ben. 

Dün 1.2 milyona egea alınır mı konusu açtı, 10 mesaj sonra, 2002 de maaşıyla kaç depo benzin aldığını şimdi kaç depo alabildiğini çat diye yazdı. Konu direk siyasete döndü. 

Burayı malım gibi görmüyorum, ama ortalama 3 günde bir şikayet alan birini de özelden milyon defa uyarınca anlamıyorsa genelden de uyarmak gerekiyor. 

Ayrıca, amacı olay çıkarmak olan birini neden durduralım ki. Burdaki durdurmaM sözüne mi takıldın, Bu durum net ise bunun için kurul kararı almak gerekmez. Zaten herkes her şeyi görüyor. Bir aksiyon gerekirse de bu keyfi bir aksiyon olmaz. Kimseyi sarı saçlı, uzun boylu diye silmiyoruz sonuçta :) Ha kimseyi sildiğimiz de yok. Forum stabil.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Patavatsız demek, nerede ne söylemesi gerektiğini bilmeyen kişi demek.. Bu hakaret sayılmaz.. Ki hakaret de değil. 

Yazmadan önce nereye yazdığına ne yazdığına bak diye ona milyon defa söyledim ben. 

Dün 1.2 milyona egea alınır mı konusu açtı, 10 mesaj sonra, 2002 de maaşıyla kaç depo benzin aldığını şimdi kaç depo alabildiğini çat diye yazdı. Konu direk siyasete döndü. 

Burayı malım gibi görmüyorum, ama ortalama 3 günde bir şikayet alan birini de özelden milyon defa uyarınca anlamıyorsa genelden de uyarmak gerekiyor. 

Ayrıca, amacı olay çıkarmak olan birini neden durduralım ki. Burdaki durdurmaM sözüne mi takıldın, Bu durum net ise bunun için kurul kararı almak gerekmez. Zaten herkes her şeyi görüyor. Bir aksiyon gerekirse de bu keyfi bir aksiyon olmaz. Kimseyi sarı saçlı, uzun boylu diye silmiyoruz sonuçta :) Ha kimseyi sildiğimiz de yok. Forum stabil.

Konu Ali değil. Geçmişte ne yapıp ettiği de değil. Madem yöneticisin uyarabilirsin, hesabını suspend edebilirsin silmen gerekiyorsa silersin, konu bunlar da değil. Ancak doğru yol yordam ve üslup da bu değil. Ben yeterince açık şekilde meramımı anlattığımı düşünüyorum. 

Patavatsız kelimesinin anlamını yazdığın içinde teşekkür ederim aydınlanma yaşadım. gerçekten çok iyisin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mertol, Ali'yi bir üye olarak değil, kardeşim olarak gördüğüm için bu şekilde cevap verdim. Yani bu samimiyetimiz var. Çünkü Ali bu forumda en çok destek olmaya çalıştığım ve olduğum kişilerden biri.  Özelden de çok konuşuruz. özel sorunlarını da çok yorumlarız. Yeri gelir kızarım, yeri gelir takdir ederim. Ali kötü niyetli biri değil. özelden tanıdığım için kural uygulamıyorum. Kızarsam da kuralsız kızıyorum. 

Şayet konu Ali değil de özel iletişimim olmayan X biri olsa tavrım farklı olurdu. O zaman kural neyse o uygulanırdı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

@Ali Darbaz bana ne zaman uğrayacaksın. Sahilde kahvaltı yapalım. Ama sen öde :kihkih: 

Yusuf ve Yadigarı da çağırayım.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tamer Topaç yazdı:

@Ali Darbaz bana ne zaman uğrayacaksın. Sahilde kahvaltı yapalım. Ama sen öde :kihkih: 

Bana ters orası. Ne zaman gelsem galataporta arabayı park ediyom. Sonra fişleri kaybediyom. Uğraştırma beni oralarda. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

üfff davetebak 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben kullandğım arabayı alırken, manyak mısın? bunu yürütemezsin, vs vs dünya kadar olumsuz şey söylediler. Aldım diye konu açtığımda pek olumsuz bir şey yazan olmadı forumda onuda belirteyim.

Zevk ve tercihler sorulabilir ama yermek ve bu tercihi alaycı bir şekilde eleştirmek doğru değil.

Ben zamanında sıfır megane parasına 11 yaşında S350 almıştım, yine olsa yine sıfır megane yerine tercih ederim.

6 yıldır kullanıyorum, uzun yol çok gidiyorum, zevkle kullanıyorum Eskişehir'den Elazığ'a gidiyorum yorulmadan, en çokta tercih sebebim bu olmuştu.

Bugün 4-5 milyonluk bir araç bütçem olsa yine gidip sıfır  alacağıma 10-11 yaşında S serisi alırım net.

Bu tamamen tercih ve zevk işte.

Murat Ersel ÇEVİK abimiz Saab alıyor sürekli son sahabısı olursun dediler dediler daha elinde kalan arabayı görmedik.

280 Bg arabayı zevkle kullanıyor, 100 BG sıfır araba fiyatına :D
Vs.vs.

Ayrıca Mertol abi, forum malınız mı demiş, karikatür yüzünden gelip emmiyi paketliyorlardı :D :D ben olsam bende biraz malım gibi davranırdım açıkçası  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Zeki Yelboğa
  • Yeni Oluştur...