Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: @Ali Darbaz bana ne zaman uğrayacaksın. Sahilde kahvaltı yapalım. Ama sen öde Yusuf ve Yadigarı da çağırayım. Yusuf'u Yadigar'ı bilmem. Ismarlıyorsan tüm şirketi getiririm bak Yakınım sana, 5dk da 5bin'lik yaparım seni Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni 308 3008 ler fenasymış.. facebook kaynıyor.. Ecoboost'lar da fena. Yağ süzgeci tıkanmayan kalmadı. Bu zamanda 1.2 puretech ile 1.0 ecoboost'a cesaret edeni tanımak isterim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Yusuf'u Yadigar'ı bilmem. Ismarlıyorsan tüm şirketi getiririm bak Yakınım sana, 5dk da 5bin'lik yaparım seni Para dediğin el kiri. Asistanıma ulaş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim evde Covid salgını var hem kızım hem hanım hastalar ben de hastaydım ama ama ne oldu. Geçen izlediğin bir kore dram aslında dünyanın en iyi çorbalarının Çilli olduğunu öğrendim Çin lokantasına gittim ksi 180 TL olan bir Çin çorbası aldım ağzım burnum her yerim yandı açıdan. Hatta salya sümük her yerim aktı. Ama ne oldu hastalığın geçti. Şimdi ben bunu foruma yazsam mı yazmasam mı çorbanın resmini paylassam mı paylaşmasam mı biliyom ne yapayım Tamer Topaç yazdı: Para dediğin el kiri. Asistanıma ulaş. En son fotokopi makinesine bana tanım yaptırıyordu . Asistanın fotokopi makinesi mi yoksa Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Asistanın fotokopi makinesi mi yoksa Yeni makine geldi. Kız gibi Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Ecoboost'lar da fena. Yağ süzgeci tıkanmayan kalmadı. Bu zamanda 1.2 puretech ile 1.0 ecoboost'a cesaret edeni tanımak isterim. @Evren Erakçora hocam var tanıdık. Sıfır aldı hem de zincirli olanı yalnız. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim evde Covid salgını var hem kızım hem hanım hastalar ben de hastaydım ama ama ne oldu. Geçen izlediğin bir kore dram aslında dünyanın en iyi çorbalarının Çilli olduğunu öğrendim Çin lokantasına gittim ksi 180 TL olan bir Çin çorbası aldım ağzım burnum her yerim yandı açıdan. Hatta salya sümük her yerim aktı. Ama ne oldu hastalığın geçti. Şimdi ben bunu foruma yazsam mı yazmasam mı çorbanın resmini paylassam mı paylaşmasam mı biliyom ne yapayım Gir bir işkembeciye. Tuzlama, kelle, paça, beyran. Ne Çinlisi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Yeni makine geldi. Kız gibi ooo iyi imiş . Bende karaciğer yağlanması vardı mamum günden bu yana 88 kilodan 83 kiloya düştüm. Tamer Topaç yazdı: Gir bir işkembeciye. Tuzlama, kelle, paça, beyran. Ne Çinlisi Yok artık Koremen Aliyim. K-pop dinleyip Bon appetit majesti izliyom. Öğlen saatlerinde bulursam ekonomik suşicide ucuz sebzeli nuudul ile işi biyiriyom. Boru değil 6 ayda 6 kilo verdim . Çiçek gibi Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: yıl içi çeyreklerin performansına odaklanan, uzun vadede firmaya hiçbir katkısı olmayan, mevcut müşteri tabanını eşek yerine koyan, öğle aralarında plazadaki çalışma ofisinden çıkıp ellerinde pro model telefonları ile "midpoint" te yemek yiyen, orta kalite takım elbise giyen, powerpoint ve whatsapp ile şirket idare eden, bozuk Türkçe ile "Plaza Türkçesi" konuşan ama bir yabancı ile konuşacak kadar ingilizcesi olmayan, yıkık yamuk gelişmemiş yurdum beyaz yaka çalışanı. Bunlar kendilerini bir halt zannederler ve saçma sapan kararlar alırlar. Tüm avrupada 18 inç jantla satılan araçların ülkemize 20 inçle gelmesinin, mobil data tarifelerinde oluşan saçmalıkların, 36 al 28 öde gibi firma kampanyalarının mucididirler. Meşhur güldür güldür şovdaki sucuk firmasında çalışıp ne sattığını bilmeen satışı artırmaya çalışan bebelere plaza bebesi diyoruz. Bu bir hakaret değil bir tanımlamadır. Kısaca cahil, max ego, orda düzey beyaz yaka çalışanlarını ifade eder öğle tatillerinde plaza yakınlarında "hadi yemeğe çıkalım" diye dolanmaları meşhurdur. Plaza bebeleri için ürünün yaşam döngüsü garanti dönemi sonunda biter. Gerisini umursamazlar. Sanayi sitesine gitmezler öyle kirli yerde bulunamazlar. Aslında bunların paraları da yoktur. Kısmen doğru, ancak paralarının olmadığını söyleyemeyiz. Hiçbir emeği, çalışması, çabası vs olmamasına rağmen profesör maaşını katlar. Ort 200k ücret + performansa göre prim+yemek+yol+full özel sağlık sigortası. Ayrıca aileden mirasyedi veya zengindir. Her ortama girip bukalemun gibi renk değiştirebildiklerinden en muzip fikirler de haliyle bunlardan türer. Altlarında daima Tesla, Range Rover, BMW, Audi veya Mercedes türevlerinden bir araç vardır. Sanayi kısmı şöyledir: Parasını verirsen lağım kuyusuna bile girerler, çünkü public ortamlarda sık bulunduklarından her türlü mikroba, pisliğe alışkındırlar. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Karikatür paylaşan 10 kişinin suçunu da bana yükleyip uzlaşmacıya gönderdiler.. Karikatür sahibi ile uzlaşmasak dava da açılacaktı.. Bence yeterince paketlemişler Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Gir bir işkembeciye. Tuzlama, kelle, paça, beyran. Ne Çinlisi Doğal ilaç. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Doğal ilaç. Bu da plaza şeysi oldu işte. Bas sarımsağı sirkeyi söker atar ne varsa. Neymiş Çin zamazingosu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Bu da plaza şeysi oldu işte. Bas sarımsağı sirkeyi söker atar ne varsa. Neymiş Çin zamazingosu. Ben bunu yiyemem ki. ben bunu yedim. Çorbanın içinden çıkan tavuk tavuk dünyasının menüsünden çıkan tavuktan daha fazla porsiyonu var Tamer Topaç yazdı: @Ali Darbaz Kırmızı pancarı araştır. muhteşem ikili. 400 tl öde çık restorandan. Bağırsaklarında bayram eder. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Koray Demir yazdı: @Evren Erakçora hocam var tanıdık. Sıfır aldı hem de zincirli olanı yalnız. 2024 ve üstü mü zincirli geliyor? Ben yenileri de kayışlı geliyor diye okudum ama? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Sani Gerşon yazdı: 2024 ve üstü mü zincirli geliyor? Ben yenileri de kayışlı geliyor diye okudum ama? 2019 dan itibaren zincirli focusta, diğer modellerde 2021,2022 sonrası. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Evren Erakçora yazdı: 2019 dan itibaren zincirli focusta, diğer modellerde 2021,2022 sonrası. Ha ecoboost'ta.. Ben 1.2 puretech'ler sandım. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Bas sarımsağı sirkeyi söker atar ne varsa. Onu akşam veya hafta sonu yapabiliyoruz ancak topluluk içinde pek uygun olmuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts