Ahmet Kiriş 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Adamın yüzü gülmeye başladı, 3 vakitte gençleşir. 😃 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Valla 1000km'de bi 2 yıl zaman sapması oldu geriye. Virajlarda, otoyolun sol şeridinde kimse bulaşmadan seyir halinde kaskın içinde arpa görmüş eşek gibi sırıtmak bi başka oluyormuş. Vakit varken, imkan varken hayâlini yaşamalı insan. Vesile olan Kiriş, Allah seni darda koymasın. Güvendin verdin, bende hayatıma saygım için, seninde yüreğinin serinliği için eğitimimi alıp adam gibi kullanacağım. 12 1 4 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şu uçak nasıl kaçtı onu şeetsek? Ne uçağı? Yok öyle bişe. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Yakışır pillerin ustasına 1000 km gitmiş bile maşallah 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne uçağı? Yok öyle bişe. onu diyorum işte bi bakmışsın yok uçumş gitmiş atttaaaa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ama çok büyük. Devrilince kalkmıyormuş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: onu diyorum işte bi bakmışsın yok uçumş gitmiş atttaaaa Mehmet Ozyurek yazdı: Ama çok büyük. Devrilince kalkmıyormuş. Vaktiniz gelmiş yatsanıza siz Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama çok büyük. Devrilince kalkmıyormuş. Tekniğini bilirsen hiç de zor değil 💪 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama çok büyük. Devrilince kalkmıyormuş. Sana ne devrilir devrilmez ha sana ne! Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mükemmel abi hayıelı olsun. Başka motorla da başlamak hata olurdu zaten Kaskın içinde şarkı söylemek, manyak manyak bağırmak falan bunlar normal yan etkiler korkma. 8 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun şoklardayım. İlkay Başaran yazdı: Mükemmel abi hayıelı olsun. Başka motorla da başlamak hata olurdu zaten ben de hayabusa ile başlamayı düşünüyorum 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun kazasız, belasız abi Fotoğraf oto pazarı gibi maşallah iveco muydu seninki 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin. ben korkuyorum iki tekerden. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Abi Allah kaza bela vermesin. Cesaretine hayran kaldım vallahi bravo. Biz 125 CC ile debelene duralım sen koskaca makineye bin 1000 km yol yap. Üstüne bir de manyak keyif al. Vallahi bravo 👏👏👏 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız.iyi cesaret valla 60ından sonra motor sürmeyi öğrenmek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Sana ne devrilir devrilmez ha sana ne! Devrilmesin lütfen.. Kaskosu bende. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun şoklardayım. ben de hayabusa ile başlamayı düşünüyorum Satarım. 😁 Sen şu ibanı yaz hele. 😎 2 saat önce tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet abim hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Daha gençleştirecek seni. O kaskın içinde kendi kendine gülmen İlkay abinin dediği gibi, normal yan etki, prospektüsünde yazar hatta Ahmet Kiriş yazdı: Satarım. 😁 Sen şu ibanı yaz hele. 😎 Evlenene kadar yıllarca motor kullandım, evlenirken sattım. 1100 BMW dahil tecrübe ettim, bu başka bir dünya. Mehmet Ozyurek yazdı: Devrilmesin lütfen.. Kaskosu bende. Sen motora kasko mu yaptın abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Sen motora kasko mu yaptın abi? Evet, bu konularda cesurumdur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts