Murat Sahın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet Hayırlı işler abi. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bende GS satıldıktan sonra SAS arayışına girdim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet, bu konularda cesurumdur. Sanki hasar bedelini cebinden ödüyorsun (şimdi saymaya başlar, puanımı etkiliyor, sıralamada aşağı düşürüyor, kazancımı azaltıyor vs. vs. bize ne. BİZE NE!) 2 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: Sanki hasar bedelini cebinden ödüyorsun (şimdi saymaya başlar, puanımı etkiliyor, sıralamada aşağı düşürüyor, kazancımı azaltıyor vs. vs. bize ne. BİZE NE!) Mehmet abi ile böyle konuşamazsın Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Sahın yazdı: Sen motora kasko mu yaptın abi? Muska bile yaptırmış. Servet abi hayırlı olsun güle güle kullan inşallah diyeceğim de zaten kendi kendine gülmeye başlamışsın. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun. Ahmet Abi tecrübeli, ne diyorsa yap. 30hp den 220kg 160hp motora terfi ettin dikkat et abi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mehmet abi ile böyle konuşamazsın 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Eğitim sonrası, beraber sürüşlere inşallah 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız.iyi cesaret valla 60ından sonra motor sürmeyi öğrenmek. Kaşınma! Çam yarması olman sana saldırmayacağım sanma🍆 Fatih Keskin yazdı: çok tipsiz ıyk mındar İki tur verem gez dolan Hayrettin Bahadir yazdı: Bende GS satıldıktan sonra SAS arayışına girdim Billa karşılıpı takas olur İlkay Başaran yazdı: Mehmet abi ile böyle konuşamazsın Nasıl konuşsun? Emin Önal yazdı: Eğitim sonrası, beraber sürüşlere inşallah Haftaya perşembe sabah başlıyorum. Tam gün olacak. Dibine kadar alacağım eğitimi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Haftaya perşembe sabah başlıyorum. Tam gün olacak. Dibine kadar alacağım eğitimi 👏🛵🏍️ Hadi hayırlısı hangi hoca Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Nasrettin hocadan ters binmeyi öğrenecekmiş. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Servet abi, güzel günlerde kullan, kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Servet Aydın yazdı: Haftaya perşembe sabah başlıyorum. Tam gün olacak. Dibine kadar alacağım eğitimi Adnan Çakır yazdı: 👏🛵🏍️ Hadi hayırlısı hangi hoca Bende gidiyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Servet Aydın yazdı: Nasıl konuşsun? Şort falan giysin ya ne konuştuğu anlaşılmıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Hayırlı olsun Abi, ne diyin alalım mı bizde motür Yorum bağlantısı
Recommended Posts