Murat Sahın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet Hayırlı işler abi. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bende GS satıldıktan sonra SAS arayışına girdim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet, bu konularda cesurumdur. Sanki hasar bedelini cebinden ödüyorsun (şimdi saymaya başlar, puanımı etkiliyor, sıralamada aşağı düşürüyor, kazancımı azaltıyor vs. vs. bize ne. BİZE NE!) 2 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: Sanki hasar bedelini cebinden ödüyorsun (şimdi saymaya başlar, puanımı etkiliyor, sıralamada aşağı düşürüyor, kazancımı azaltıyor vs. vs. bize ne. BİZE NE!) Mehmet abi ile böyle konuşamazsın Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Murat Sahın yazdı: Sen motora kasko mu yaptın abi? Muska bile yaptırmış. Servet abi hayırlı olsun güle güle kullan inşallah diyeceğim de zaten kendi kendine gülmeye başlamışsın. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun. Ahmet Abi tecrübeli, ne diyorsa yap. 30hp den 220kg 160hp motora terfi ettin dikkat et abi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mehmet abi ile böyle konuşamazsın 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Eğitim sonrası, beraber sürüşlere inşallah 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız.iyi cesaret valla 60ından sonra motor sürmeyi öğrenmek. Kaşınma! Çam yarması olman sana saldırmayacağım sanma🍆 Fatih Keskin yazdı: çok tipsiz ıyk mındar İki tur verem gez dolan Hayrettin Bahadir yazdı: Bende GS satıldıktan sonra SAS arayışına girdim Billa karşılıpı takas olur İlkay Başaran yazdı: Mehmet abi ile böyle konuşamazsın Nasıl konuşsun? Emin Önal yazdı: Eğitim sonrası, beraber sürüşlere inşallah Haftaya perşembe sabah başlıyorum. Tam gün olacak. Dibine kadar alacağım eğitimi 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Haftaya perşembe sabah başlıyorum. Tam gün olacak. Dibine kadar alacağım eğitimi 👏🛵🏍️ Hadi hayırlısı hangi hoca Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Nasrettin hocadan ters binmeyi öğrenecekmiş. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Servet abi, güzel günlerde kullan, kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Haftaya perşembe sabah başlıyorum. Tam gün olacak. Dibine kadar alacağım eğitimi Adnan Çakır yazdı: 👏🛵🏍️ Hadi hayırlısı hangi hoca Bende gidiyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Nasıl konuşsun? Şort falan giysin ya ne konuştuğu anlaşılmıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Hayırlı olsun Abi, ne diyon alalım mı bizde motür Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Servet Aydın yazdı: Haftaya perşembe sabah başlıyorum. Tam gün olacak. Dibine kadar alacağım eğitimi Kapalı alan hakimiyetten sonra hemen yol eğitimini de konuş derim abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts