Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: İyi eğitim veren arkadaşım var. Konuştuk randevu tamam hocam. Ayıp olur şimdi. Diğerleri için sizin arkadaşı buluruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Konuştuk randevu tamam hocam. Ayıp olur şimdi. Diğerleri için sizin arkadaşı buluruz Sırada bekliyor müşteriler hissediyorum Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Kaşınma! Çam yarması olman sana saldırmayacağım anlamı çıkarmaz🍆 Hep @Ahmet Kiriş in yüzünden diyorum ona yaramaz dışarıdan gelen adama Adana ciğeri yüreğibak hemen sallamaya başladı bize,abicim dikkat et gerçekten büyük motor almışsın aman eğitimini ihmal etme,kazasız belasız keyifli sürüşlerin olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Villa karşılığı takas olur Sas 1290 varsa, yarın noter Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Servet Abi. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Seneye de binerim diye büyük almış Yorum bağlantısı
Recommended Posts