Ali Cihangiroğlu Cumartesi 12:31 Paylaş Cumartesi 12:31 Mehmet Göktürk yazdı: ve doğru yol Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 12:39 Paylaş Cumartesi 12:39 Ali Cihangiroğlu yazdı: doğru yol kendi arabası. hala birinde araba sağlam. Şu fotosu meşhurdur. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cumartesi 15:12 Yazar Paylaş Cumartesi 15:12 Servet Aydın yazdı: Asperox sarı güç pırıl pırıl etti Ancak jant ve bir kaç lokasyondaki katı yağı çözemedim. Bakıcam bişrylrr O yağları oluşturana kadar ne km ler yaptım, ne toz topraklara girdim, izlerimi söküp atmak kolay mı olacaktı 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 16:54 Paylaş Cumartesi 16:54 Mehmet Göktürk yazdı: Listemde hocam Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu perşembe ve ben konyadayım ilaveten pik yapan alerjimin geçmesini bekliyorum. Ne olcak bilmiyotum 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Keşke bana hediye etse Dersi mi, motörü mü ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu perşembe ve ben konyadayım ilaveten pik yopan alerjimin geçmesini bekliyorum. Ne olcak bilmiyotum ctesi yetiş yeter bize bir de kutunun içinde tv kumandası var onu da getir, unutma Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu perşembe ve ben konyadayım ilaveten pik yopan alerjimin geçmesini bekliyorum. Ne olcak bilmiyotum Etme eyleme Geçmiş olsun abi Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: konyadayım. Ne olcak bilmiyotum Etli ekmek ye. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Keskin yazdı: ctesi yetiş yeter bize bir de kutunun içinde tv kumandası var onu da getir, unutma ctesi ne var ki Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Önal yazdı: Dersi mi, motörü mü ? Motörü bea Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ctesi ne var ki yıldız dağların da yıldızları izleyeceğiz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: ctesi yetiş yeter bize bir de kutunun içinde tv kumandası var onu da getir, unutma Bakarık Oğuzhan Çakır yazdı: Etme eyleme Geçmiş olsun abi Dün geceyi kokteyl iğnelerle geçirdim la İlkay Başaran yazdı: Keşke bana hediye etse Al hediye🍆 Emin Önal yazdı: Dersi mi, motörü mü ? İkisi de olmaz Emin Önal yazdı: Etli ekmek ye. Bi kaç neşeli içecek ile geceyi geçirdim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şu uçak nasıl kaçtı onu şeetsek? Uçarak kaçmışsa demek ki. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Servet Aydın yazdı: Dün geceyi kokteyl iğnelerle geçirdim la 🍆 Bi kaç neşeli içecek ile geceyi geçirdim Gitmiyosak 1290'ı bana versene abi Gidiyoruz dimi daha 18 yaşında abimizsin toparlarsın sen kokuteyıllarla Yorum bağlantısı
Recommended Posts