Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adaptif bile kullanmıyorum. Çünkü türk yollarına pek uygun değil Özellikle şehir içinde o kadar güzel ki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Özellikle şehir içinde o kadar güzel ki adaftifin işe yaraması için içinde bulunduğumuz araı, tüm trafiğin sağdan soldan geçmesi değil, bizim öndekine yaklaşamamız lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Özellikle şehir içinde o kadar güzel ki aaa kanada’ya mı taşındınız? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aaa kanada’ya mı taşındınız? Yok dünyanın merkezindeyiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2 milyona tesla var ben explorer almazdım. Ama T10F alınabilir. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 2 milyona tesla var ben explorer almazdım. Ama T10F alınabilir. Model s gelsede alsak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Keskin yazdı: Model s gelsede alsak yakışır. Ama bence 3. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Yok dünyanın merkezindeyiz koordinat şakası yapmayacağım Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Parası olan alır biner, parası olmayan c bilmem kaçla devam eder... Araba çok güzelmiş, bayıldım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts