Metin Akbal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adaptif bile kullanmıyorum. Çünkü türk yollarına pek uygun değil Özellikle şehir içinde o kadar güzel ki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Metin Akbal yazdı: Özellikle şehir içinde o kadar güzel ki adaftifin işe yaraması için içinde bulunduğumuz araı, tüm trafiğin sağdan soldan geçmesi değil, bizim öndekine yaklaşamamız lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Metin Akbal yazdı: Özellikle şehir içinde o kadar güzel ki aaa kanada’ya mı taşındınız? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aaa kanada’ya mı taşındınız? Yok dünyanın merkezindeyiz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 2 milyona tesla var ben explorer almazdım. Ama T10F alınabilir. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 2 milyona tesla var ben explorer almazdım. Ama T10F alınabilir. Model s gelsede alsak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Fatih Keskin yazdı: Model s gelsede alsak yakışır. Ama bence 3. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Metin Akbal yazdı: Yok dünyanın merkezindeyiz koordinat şakası yapmayacağım Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Parası olan alır biner, parası olmayan c bilmem kaçla devam eder... Araba çok güzelmiş, bayıldım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Yok dünyanın merkezindeyiz sivrihisar yani. reklam tabelasında öyle yazıyordu. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: sivrihisar yani. reklam tabelasında öyle yazıyordu. 2 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şu dakikada bir bayideyim , showroom da da Explorer yok. Test aracı siyah.. Ve de iyi satıyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Metin Akbal yazdı: bu sayılmaz konu quantum değil 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: bu sayılmaz konu quantum değil Tibetli ne der bu konuda. Nasrettin hoca ayağımın altı der mesela Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Şimdi Paylaş Şimdi Aslında güzel araba. Hareketli ekran çok hoş olmuş. İsmi Explorer olmasaydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts