Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Aracın görüntüsü bu. Yorum ise size ait 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) ahhh midem fırsatmış, peheyy.... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Nerde o eski heybetli explorerlar. Citroen rifter dn güççük Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Eskiden bu yana isim yapmış modelleri kendi kendilerine bitiriyorlar. Mustang de bu furyadan nasibini aldı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce şovruma siyah araba koyan bayinin satış pazarlama müdürü ile çay içmek isterdim, kombi sektörünü bilmem de 1 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koca explorer cücük kadar kalmış. jantları söylemiyorum bile yazık Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bayi jantları almış mı ne yapmış öyle. Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Görütü yok ya da ben göremedim. Görmediğin iyi olmuş abi 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce önden çekiş yada 4 çeker ise alırım... mesela yani. 1.2 milyona egea vardı sonuçta. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İç mekan sert plastik galiba pek kaliteli durmuyor. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çirki araba yoktur, az modifiye vardır... Bana versinler bunu, gençlere ne krediler çektiririm son haliyle Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Paylaş 2 saat önce jantları çalınmışmı ? accent era ya binerim sac jantlada buna binersem kahveye çıkacak yüzüm olmaz 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Isı pompası opsiyon listesinde Ford'un getirdigi butun elektriklilerde. Cok degisik bir kafaları var; Dogus ile yarisirlar. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Ford'un Türkiye' de binek otomobilde, Ford' un başına gelmiş en kötü şey ..... firması VW' nin başına gelmiş en iyi şey ..... firması @Çağlar Bayur Abi uzun Ahmet ve Dolapdere aklıma geldi . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdoğan Temur yazdı: olmamış. ısı pompası önemli de sürüş destek paketi neden bu kadar önemseniyor anlamıyorum. Kör nokta harici hiçbirini kullanmıyorum. Gerek de duymuyorum. Adaptif bile kullanmıyorum. Çünkü türk yollarına pek uygun değil Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Amerikalılar nedense donanım sevmiyor. Bu sebeple her şeyi opsiyonel sunmasını anlayabiliyorum Ford'un. Zira araç amerikan pazarı için üretilen bir model. Ancak cücük kadar oluşu ve bayinin siyah koyması showroom'a, bambaşka bi şey Tansu Kalafatoğlu yazdı: ısı pompası önemli de sürüş destek paketi neden bu kadar önemseniyor anlamıyorum. Kör nokta harici hiçbirini kullanmıyorum. Gerek de duymuyorum. Adaptif bile kullanmıyorum. Çünkü türk yollarına pek uygun değil Her türlü ek desteği kullanıyorum. Yollarımıza da uygun valla. Gerek duyulmaz olur mu ya... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Ben dün yolda gördüm. Bodrum'un ara sokaklarında dolaşıyordu bi tane. Gayet güzeldi. Kuga dan küçük sanırım, muhtemelen ID4 kadar falandır ama ihtiyaca binaen iyi bence. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ısı pompası önemli de sürüş destek paketi neden bu kadar önemseniyor anlamıyorum. Kör nokta harici hiçbirini kullanmıyorum. Gerek de duymuyorum. Adaptif bile kullanmıyorum. Çünkü türk yollarına pek uygun değil Yeni bir boomer doğuyor Gökhan Tuna yazdı: Isı pompası opsiyon listesinde Ford'un getirdigi butun elektriklilerde. Cok degisik bir kafaları var; Dogus ile yarisirlar. Bence gayet normal. Muğla'da yaşayan adam napsın ısı pompasını Gösterge ekranı tuhaf bence Yorum bağlantısı
Mertol Kip 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: şovruma siyah araba koyan bayinin satış pazarlama müdürü ile çay içmek isterdim, kombi sektörünü bilmem de Ona sorduklarını bile sanmıyorum. İlk gelen partide donanımı güzel olan renkleri otokoça ayırıp kalanı kafalarına göre dağıtmışlardır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Tamer Topaç yazdı: uzun Ahmet ohoo mangal yetmez o hatıralara neler nelerrrrrr 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts