Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Merhaba Google maps'in uydu görünümü bulanıklaştırılmıştı artık bulanıklık ortadan kaldırılmış cam gibi gösteriyor. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Süper haber. bununla ilgili haber var mı Yorum bağlantısı
Emrah Altun 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Saçma bir engeldi zaten. Güvenlik gerekçesi gösterilerek Google Maps bulanıklaştırılmıştı ama, Google Earth, Apple Haritalar ve Yandex Maps'tw full hd görüntü vardı. Netleştirilmesi isabet olmuş. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bizim bura hala bulanık Metilden olmasın? 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: Metilden olmasın? ışıklar kısıldı da 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ben devletin parsel sorgu uygulamasından bakıyorsum O kadar çok alternatifi varken sebebini bilmediğimiz bir kısıtlama idi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bu düzelmiş hali mi? yaklaşınca hala kötü. nereye bakarsam bakayım airbus cnes 2025 diyor ancak pek öyle değil gibi görüntüler. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Telefonumda Eart Google kullanım dışı bırakmıştı telefon bulunduğunuz coğrafyada kullanılmıyor diye sebebi buymuş. Mehmet Göktürk yazdı: Süper haber. bununla ilgili haber var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Ben bunu aylardır kullanıyorum. Konumu amerika mı göstermiştin. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Konumu amerika mı göstermiştin. Sol altta katmanlarda yerküre görünümü kısmını işaretlemiştim. Ondan önce google earth uygulama kullanıyordum, kaçak tabi ki, işareti koyduktan sonra sildim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts