Ali Darbaz Çarşamba 17:29 Paylaş Çarşamba 17:29 Merhaba Google maps'in uydu görünümü bulanıklaştırılmıştı artık bulanıklık ortadan kaldırılmış cam gibi gösteriyor. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 17:31 Paylaş Çarşamba 17:31 Süper haber. bununla ilgili haber var mı Yorum bağlantısı
Emrah Altun Çarşamba 17:41 Paylaş Çarşamba 17:41 Saçma bir engeldi zaten. Güvenlik gerekçesi gösterilerek Google Maps bulanıklaştırılmıştı ama, Google Earth, Apple Haritalar ve Yandex Maps'tw full hd görüntü vardı. Netleştirilmesi isabet olmuş. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 18:50 Paylaş Çarşamba 18:50 Çağlar Bayur yazdı: bizim bura hala bulanık Metilden olmasın? 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:54 Paylaş Çarşamba 19:54 İlkay Başaran yazdı: Metilden olmasın? ışıklar kısıldı da 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 20:54 Paylaş Çarşamba 20:54 Ben devletin parsel sorgu uygulamasından bakıyorsum O kadar çok alternatifi varken sebebini bilmediğimiz bir kısıtlama idi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 06:52 Paylaş Perşembe 06:52 bu düzelmiş hali mi? yaklaşınca hala kötü. nereye bakarsam bakayım airbus cnes 2025 diyor ancak pek öyle değil gibi görüntüler. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 08:16 Paylaş Perşembe 08:16 Telefonumda Eart Google kullanım dışı bırakmıştı telefon bulunduğunuz coğrafyada kullanılmıyor diye sebebi buymuş. Mehmet Göktürk yazdı: Süper haber. bununla ilgili haber var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 08:49 Paylaş Perşembe 08:49 Mahmut Yıldız yazdı: Ben bunu aylardır kullanıyorum. Konumu amerika mı göstermiştin. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 10:53 Paylaş Perşembe 10:53 Mehmet Ozyurek yazdı: Konumu amerika mı göstermiştin. Sol altta katmanlarda yerküre görünümü kısmını işaretlemiştim. Ondan önce google earth uygulama kullanıyordum, kaçak tabi ki, işareti koyduktan sonra sildim. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bende 2025 diyor ama 2023 te yaptığımız apartmanların hiçbiri yok :))) Yorum bağlantısı
Recommended Posts