İçeriğe Yönlendir

2011 Dizel Easytronic Astra H Bakım Maliyeti

Arda Cem Yılmaz

Recommended Posts

Arda Cem Yılmaz

Merhabalar,

Aracım 2011 model Astra H 1.3 CDTI. Araç ışıklarda dururken vites F'ye düştü ve tekrar vitese geçmedi, aracı çekici ile bir servise götürdük ve usta baktı kontrol etti, şanzımanda hidrolik kalmadığını, hidrolik merkezinde sorun olduğunu ve bunun düzeltilmesi gerektiğini, baskı balatanın bittiğini ve değişmesi gerektiğini, şanzıman yağının değişmesi gerektiğini, ayrıca aracın rot ayarının da yapılmasını gerektiğini söyledi. İşçilikle birlikte temizlik spreyleri, şanzıman yağı, hidrolikle birlikte 43.500TL fiyat verdi. Başıma ilk defa böyle bir durum geldiği ve piyasayı da bilmediğim için fiyat fazla mı az mı iyi mi bilemedim. Sizin görüşleriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

O şanzımanlarda kronik sorun o bir sürü sebebi olabiliyor bizdeki arabada şanzıman beyninden çıkmıştı sorun tamir edilmişti. 

Yorum bağlantısı
Arda Cem Yılmaz

Bu arada yukarıda yazmayı unutmuşum, şanzıman bilyası patlamış ondan dolayı hidrolik kaçağı yapmış bu nedenle şanzıman bilyası değişecek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Cem Yılmaz

Çağlar ustam peki fiyat olarak makul müdür yoksa kazıklandık mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

rakam bilemem aslında kimse bilmiyor artık ama bana ütopik gelmedi 

Yorum bağlantısı
Arda Cem Yılmaz

Ben de öyle düşünüyorum ciddi bir mesai ve işçilik olacak sonuçta ama yine de emin olamadım. Saygılar üstadım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...