GÖKAY GÜLER 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Merhaba, Ankara'da 2 gün önce 2011 model 228.000 km 1.3 Ctdi Ecoflex Cosmo paket bir araç aldım. Eksper olarak tarcanlar'a gösterdim tam 1:30 saat baktılar. Triger'den ses geliyor ve değişecek.(Maliyet 15-20 bin tl arası) Turbo üfleme yapıyormuş, birde enjektörleri kontrol ettirmem gerektiği söylenmiş. İkisinin de değişimi çok maliyetli olarak biliyorum umarım tamir veya bakım ile çözülür. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 saat önce Paylaş 6 saat önce hepsi toplam 20-30 bine yapılır triger turbo revizyon enjektör kontrolü. tek başına triger o kadar tutmaz mümkün değil Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Mehmet Cihat yazdı: hepsi toplam 20-30 bine yapılır triger turbo revizyon enjektör kontrolü. tek başına triger o kadar tutmaz mümkün değil 2-3 Yerden fiyat aldım Triger zincir set değişimi için parça dahil 15-20 bin tl fiyat verdiler hocam. Ankara'da önerebileceğiniz git şuraya göster diyeceğiniz işçiliği iyi olan bir yer var mıdır. Umarım dediğiniz kadar tutar 30'a razıyım. 6 saat önce tarihinde GÖKAY GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Başkent sanayi sitesinde bir ustam var. 13 yaşından beri opelin içindedir. Ustalığına işçiliğine çok güvenirim. Dilerseniz uğrayıp aracı gösterin. Güven oto zeki usta https://share.google/23HSm3FTneGRwHPsY Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Başkent sanayi sitesinde bir ustam var. 13 yaşından beri opelin içindedir. Ustalığına işçiliğine çok güvenirim. Dilerseniz uğrayıp aracı gösterin. Güven oto zeki usta https://share.google/23HSm3FTneGRwHPsY Sizin aracılığınız ilemi gideceğimi söyleyim ona göre telefonda ileteyim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Paylaş 6 saat önce öncelikle gerçek opel ustasına gösterin. bayiden sıfır alınıp ekspere götürseniz arabayı derlerki turboda ses var enjektör revizyon lazım triger kontrol ekspertin adı önemsiz Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Gök yazdı: öncelikle gerçek opel ustasına gösterin. bayiden sıfır alınıp ekspere götürseniz arabayı derlerki turboda ses var enjektör revizyon lazım triger kontrol ekspertin adı önemsiz Mesajınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 saat önce Paylaş 5 saat önce dayco zincir fiyatına baktım 2750 tl ona 15-17 bin işçilik yazan adamdan kaçın 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mehmet Cihat yazdı: dayco zincir fiyatına baktım 2750 tl ona 15-17 bin işçilik yazan adamdan kaçın Üstad Gm marka daha iyi oluyor diye biliyorum 5-7 bin tl arası malzeme fiyatı. Mesela az önce başka bir yeri aradım 15 dedi. Yarın götürcem bakalım ne olacak. İlginiz için teşekkür ederim. Zincir gene bir şekil hallediliyorda umarım turbo ve enjektörlerden gol yemem. 5 saat önce tarihinde GÖKAY GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Gök yazdı: öncelikle gerçek opel ustasına gösterin. bayiden sıfır alınıp ekspere götürseniz arabayı derlerki turboda ses var enjektör revizyon lazım triger kontrol ekspertin adı önemsiz A6 3.0TDI satarken ekspertize götürdü alacak vatandaş, eksper yazmış; Triger kayışı kontrol periyodik bakım önerilir Arka krank kepçesi yağ kaçağı Egzoz da duman mevcut 😂. Burada mesuliyet almamak için rutin yazılı birkaç kalem var o yüzden direkt değişime gitmeden işinin eğli ustalara götürmek, göstermek lazım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce GÖKAY GÜLER yazdı: Sizin aracılığınız ilemi gideceğimi söyleyim ona göre telefonda ileteyim. Nasıl isterseniz. Söyleyebilirsiniz Bunlarda zincir değişirken motor iniyor muydu? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Nasıl isterseniz. Söyleyebilirsiniz Bunlarda zincir değişirken motor iniyor muydu? Yok, 1.3 Multijet o motor 1.6 CDTI olanlarda motor iniyor. 4 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Murat Sahın yazdı: Yok, 1.3 Multijet o motor 1.6 CDTI olanlarda motor iniyor. 1.6 dizel motorun maliyeti 1.3 dizele göre parça olarakda daha pahalı sanırım. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Allah yardımcınız olsun. Ben çok çektim Opel'den. Umarım kronik arızalar başınıza gelmez. Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Burak Tokcan yazdı: Allah yardımcınız olsun. Ben çok çektim Opel'den. Umarım kronik arızalar başınıza gelmez. Sizde mi 1.3 dizel kullandınız. Kronik arızaları neler mesela bu arada manuel bendeki. Ek olarak gönül isterki 0 araç alalım tertemiz binelim ama bu gibi problemler çıkıyor. Aracına bakmayan bakım nedir bilmeyen hor kullananlarıda es geçmemek lazım aslında kronik zorunu biz kullanıcılar çıkartıyoruz çoğu zaman. Yanlış bilmiyor isem 1.3 ctdi motorlar düzgün bakım ve kullanımda pek sorun çıkarmaz derlerdi. 4 saat önce tarihinde GÖKAY GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce GÖKAY GÜLER yazdı: 1.6 dizel motorun maliyeti 1.3 dizele göre parça olarakda daha pahalı sanırım. Evet, 1.3 mtj piyasa motoru. Parçası da ustası da bol. Burak Tokcan yazdı: Allah yardımcınız olsun. Ben çok çektim Opel'den. Umarım kronik arızalar başınıza gelmez. Motorda kronik yok sayılır. Gerisine kefil olmam GÖKAY GÜLER yazdı: Sizde mi 1.3 dizel kullandınız. Kronik arızaları neler mesela bu arada manuel bendeki. Ek olarak gönül isterki 0 araç alalım tertemiz binelim ama bu gibi problemler çıkıyor. Aracına bakmayan bakım nedir bilmeyen hor kullananlarıda es geçmemek lazım. Manasız arızalar çıkarabiliyor Opel. Hatta çıkarıyor diyebiliriz aslında. Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Murat Sahın yazdı: Manasız arızalar çıkarabiliyor Opel. Hatta çıkarıyor diyebiliriz aslında. Doğrudur. Bir 5 sene araç kullanmadım opel ilk defa aldım fakat genel olarak baktığım zaman insan yapımı hocam çıkarmayanı çok az gibi. Tabiki çok etken var önceki sahibi nasıl kullandı araç kaç sahiplik gördü kilometre kaç oldu gibi gibi. Motor kapalı kutu bilemiyorsun alırsın 2 hafta sonra belki ömrü biter. 2.el modelli araçlar hariç 10-20 yaşında araç almanın her zaman riski mevcut hangi araç olur ise olsun. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu arada şaşmazda Opel garaj hakan bu arabanın her derdini çözer. Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Bu arada şaşmazda Opel garaj hakan bu arabanın her derdini çözer. Pazartesi gününe randevu almıştım ona biraz kibar beyfendi en azından telefonda öyle ama triger değişimine onlar söylemişti 20 bin tl diye. Aynı yerden bahsediyorsak. https://share.google/pASUNEGvkvQehjJm5 3 saat önce tarihinde GÖKAY GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Bu arada şaşmazda Opel garaj hakan bu arabanın her derdini çözer. Bol öpücükle karşılayanlar değil mi bunlar 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Bol öpücükle karşılayanlar değil mi bunlar Deme be Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Bol öpücükle karşılayanlar değil mi bunlar GÖKAY GÜLER yazdı: Deme be Bazen mesele yapılan işe kaç para ödediğin değil işi kaç denemede yaptırabildiğindir. Ben opelde arıza yaşayınca direk Opel garaja gidiyordum. Oğuzkan Işık yazdı: Bol öpücükle karşılayanlar değil mi bunlar Mondeoyu da Üzümcüoğlu Mustafa'ya götürüyorum. Gelip bizzat ilgileniyor arabamla. Parası neyse veriyorum, kafam rahat. Biliyorum ki araba bana teslim edildi ise sorun düzelmiştir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts