Evren Erakçora 5 saat önce Paylaş 5 saat önce https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/reifentest/winterreifen/225-40-r18/ Birinci sınıf markalar üst sıralarda, Petlas üzdü. Benim de kullandığım model kötü sonuç almış. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Evren Erakçora yazdı: Birinci sınıf markalar üst sıralarda, Petlas üzdü. Benim de kullandığım model kötü sonuç almış. Neden üzüldünüz hocam beklenmedik bir sonuç mu aldı veya ilk sıralarda iken küme mi düştü? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Neden üzüldünüz hocam beklenmedik bir sonuç mu aldı veya ilk sıralarda iken küme mi düştü? Yerli ya, daha iyi olmasını temenni ediyoruz, olmuyor. Nasıl Togg 5 yıldız alınca seviniyorsak öyle işte. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Evren Erakçora yazdı: daha iyi olmasını temenni ediyoruz, olmuyor. Olayın nirengi noktası burası sanırsam. Evren Erakçora yazdı: Nasıl Togg 5 yıldız alınca seviniyorsak öyle işte. Togg %100 yerli miymiş? Bileşenleri ne durumda? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Olayın nirengi noktası burası sanırsam. Togg %100 yerli miymiş? Bileşenleri ne durumda? Almanya'da Türk malı diye satıyorlar. Tasarım İtalyan vs. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: Almanya'da Türk malı diye satıyorlar. Tasarım İtalyan vs. Melez gibi mi yani bilmediğinden soruyorum. Vestel’e de yerli deniyor mesela. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce yerli lastikte Falken ziex... ingilterede michelin ile nerede ise de aynı fiyata satılıyor. buradan ingiltereye ihraç gidiyor hem de 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Melez gibi mi yani bilmediğinden soruyorum. Vestel’e de yerli deniyor mesela. Okullardaki Vestel etkileşimli tahtalar ( akıllı tahta) epey sağlam çıktı, bildiğim kadarıyla tasarım Vestel e ait. Doğaldır ki işlemci, anakart vs vs Intel, AMD marka. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bridgestone’un yazlığı ve kışlığı ikisi de güzel. Testlerde hep iyi derece alıyor marka olarak pişman etmez bence. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Togg %100 yerli miymiş? Bileşenleri ne durumda? %100 üretildiği ülkeye ait olan otomobil markası varmı? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: %100 üretildiği ülkeye ait olan otomobil markası varmı? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Almanlık Oranı (Kendi üretim + Alman tedarik payı) Mercedes-Benz Motor & şanzıman: %90+ kendi Almanya mühendisliği. Elektronik ve mekanik: Bosch, Continental, Mahle, ZF, Mann çok yoğun. Yedek parçaların büyük kısmı Alman yan sanayiden geliyor. Tahmini Alman parça oranı: %70-75. BMW Motor & şanzıman: yüksek oranda kendi üretim (özellikle Almanya / Avusturya’daki fabrikalar). Süspansiyon, debriyaj, şanzıman parçaları → ZF, Sachs, Lemförder. Elektronik → Bosch, Hella. Tahmini oran: %65-70. Audi (VW Grubu) VW Grubu küresel tedarik zincirine daha fazla açılmış (Çekya, Slovakya, Meksika üretimleri). Ama kritik parçalarda yine Bosch, Continental, Mahle var. Tahmini oran: %55-60. Opel Eskiden (GM döneminde) Alman parçaları daha yoğundu. Stellantis’e geçiş sonrası Fransız ve İtalyan tedarikçilerden de çok parça giriyor. Tahmini oran: %40-45. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: %100 üretildiği ülkeye ait olan otomobil markası varmı? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Yazılımı, motoru, bataryası gibi teknolojik parçaları olsun yeter gerisi teferruat bir şekilde hallolur. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce sonuçlar yine aynı ilk 4 5 kendi aralarında yer değiştiriyor ama ben burada fulda alırdım sonuçta dağlar kadar fark yok. Yazlık lastiklerimde fulda çok memnunum bir kere abs ye düşmedi çok şükür Yorum bağlantısı
Recommended Posts