Hakan Sınır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Şirket aracı olarak Kia stonic 1.4 MPİ otomatik mi yoksa Hyundai bayon 1.4 MPİ otomatikmi yada bayonun 1.2 motorlu düz vites var atmosferik 2026 model 5 yıl 150k km garantisi var hepsinde birde egea 1.4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Satın alan kişi misiniz kullanan personel mi? Yorum bağlantısı
Hakan Sınır 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Satın alan kişi misiniz kullanan personel mi? Satın alan kisiyim Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Bayon dusunurdum ben. Çok fazla benzin pompası problemi duydum, sanıyorum parça tedariğinde de sıkıntı olduğundan (garantili araçlarda servis süreci böyle) oldukça fazla parça bekleyen vardı bir dönem. Güncel durumu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Hakan Sınır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Çok fazla benzin pompası problemi duydum, sanıyorum parça tedariğinde de sıkıntı olduğundan (garantili araçlarda servis süreci böyle) oldukça fazla parça bekleyen vardı bir dönem. Güncel durumu bilmiyorum Yılda 6000km geçmeyecek araçlar öyle km yapan araç değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts