Fatih Aydın Cumartesi 15:44 Paylaş Cumartesi 15:44 1- Fiat Linea 1.3 Multijet. Diğerlerine göre yeni model olması az yakması parçasının ucuz ustasının bol olması ve piyasasının hızlı olması. Onun haricinde Linea dan pek birşey beklenmiyor. 2- Ford Mondeo Mk3 2.0 benzinli. Kalitesi performanslı olması konforlu geniş araç olması tercih sebebi. Lakin piyasa yavaş ve herkes problemli diyor. 3- Vw Passat B5.5 1.6 102 hp. 1.6 seçmemizin sebebi piyasada tutuluyor ve diğer turbolu modellere göre daha az problemli olması. 4- Renault Megane 2 1.6 110hp benzin. Linea ile aynı geçerli sebeplerden dolayı listede. 5- Honda civic 1.6 İes 2000 model. Sorumsuzluk performans az yakıt tüketimi piyasa parça konusu her konuda çok iyi. Tek sıkıntı aile arabası olmaktan çıktı mı artık? Diğerlerine göre bagaj ve iç hacim olarak aileye küçük mü gelir? Yorum bağlantısı
Koray Demir Cumartesi 16:06 Paylaş Cumartesi 16:06 Listeye göre en az masraflı ve yüksek model olarak Fiat Linea ideal olur. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru Cumartesi 17:09 Paylaş Cumartesi 17:09 Öncelik linea. Olmadi mı megane 2. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 17:26 Paylaş Cumartesi 17:26 listede 5 araç var lakin 4 farklı ihtiyaç/beklenti grubu var? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Cumartesi 21:24 Paylaş Cumartesi 21:24 2000 model honda da sorunsuzluğun sadece s si kalmıştır sanayi esnafıyla dost eder. İçlerinden en mantıklısı yine linea 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 04:50 Paylaş Dün saat 04:50 Mehmet Cihat yazdı: 2000 model honda da sorunsuzluğun sadece s si kalmıştır sanayi esnafıyla dost eder. İçlerinden en mantıklısı yine linea Sürücü profili, modifikasyon merakı vs başından geçenleri tahmin edemiyorum 😊 Sadece tek elden kullanılmış ve ilk sahibi emekli öğretmen amcadan ise alınır. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Dün saat 08:36 Paylaş Dün saat 08:36 Koray Demir yazdı: Sürücü profili, modifikasyon merakı vs başından geçenleri tahmin edemiyorum 😊 Sadece tek elden kullanılmış ve ilk sahibi emekli öğretmen amcadan ise alınır. oda samanlıkta iğne abi artık 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Dün saat 10:37 Paylaş Dün saat 10:37 Passatı bilmem fakat diğerlerinin içinde mondeoyu tek geçerim motor gücü , yol tutuşu , konfor hepsi bir arada yakıt ve masraf bi tık fazla olabilir fakat Mondeo arabadır Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel Dün saat 19:17 Paylaş Dün saat 19:17 https://shbd.io/s/wxKSYFgI Mutluluk parayla satın alınabilir bazen. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Nedense Passat daha yakın geliyor B5.5 bu işin nirvanası. Performans beklentisi yoksa ki listedeki araçlarda öyle bir beklenti görmedim Passat diyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Nedense Passat daha yakın geliyor B5.5 bu işin nirvanası. Performans beklentisi yoksa ki listedeki araçlarda öyle bir beklenti görmedim Passat diyorum. Sıfırını almayı çok istemiştim son senesinde iyice full gelmişti hem de 1.6 motorla. 1 Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Parça ucuzluğu, bilinir motor ve arıza, usta nazı çekme, sensör arızaları vs. naçizane sıralamam: 1- Linea (az km olmak kaydıyla, dizelde yüksek km her aman risk teşkil eder) 2- Megane 2 3- Passat 102 hp düz vites (hitler motor) 4- honda 5- mondeo (uzak durun hocam) 14 saat önce tarihinde Ali YILDIZ06 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) 1.Linea 2. Megane 3. Accent Era diyeyim. Diğerlerine bakmam 13 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Furkan Bakırel yazdı: https://shbd.io/s/wxKSYFgI Mutluluk parayla satın alınabilir bazen. Hocam naptın ya Skoda normalde hiç sevmem. Şimdi bunların ilanlarına bakıyorum. 1.9 Tdi olması rengi iç döşeme station wagon duruşu mükemmel aracın Yorum bağlantısı
Recommended Posts