Zeki Ağaçgözgü 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Merhabalar. 2023 Model Suzuki Jimny aracımın üzerine borudan imal edilmiş siyah fırın boyalı tavan sepeti taktırmayı düşünüyorum.Sepetin ağırlığını tavan çevresindeki oluklar taşıyacak.İnternette yaptığım araştırmalarda oluklara 2 montaj sistemi ie bağlandığını gözlemledim.Bir tanesi 4 noktadan ara atkısız direk sepete bağlanma.Diğeri 4 noktadan ara atkı üzerine tavan sepeti bağlanma. Satıcı sitelerde çok örnekleri var ama piyasada takılmış halini henüz görmedim. 1-Aksesuar olarak değil gezilerimde ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Gerçekten kullanışlı olur mu.?İhtiyacımı karşılar mı.? 2-Aracım bu tip tavan sepetlerini taşımaya uygun mu.? 3-Takılması durumunda atkılı - atkısız montaj sistemlerinden hangisi tercih edilmeli.? Tavan sepeti konusundaki değerli bilgilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim. İyi seyirler. Zeki Ağaçgözgü 1 saat önce tarihinde Zeki Ağaçgözgü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu araca özel oluklu tip sepet var. Taşıma gücünden çok havaleli olması sebebiyle 40 yahut 50 kg izinli. Ama dikkatli gidilirse üstü de sorun değil. İstanbulda gördüm sokakta hatırladığım kadarı ile 6 ayaklıydı. Güzel araç bir zamanlar niyetlendik alamadık. Tr de şu telefon denk geldi arayınca 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts