Aslan Oruc 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Herkese merhaba hafta başında 2000 model Passat B5 aldım araç dijital klima sanırım klimayı açınca güzel soğutuyor ve ısıtıyor ama econ tuşu basmıyor,econ tuşuna basıyorum ekranda econ ibaresi çıkmıyor, netten bilgilendigim kadarıyla econ tuşuna basınca kompresör kapaniyormus sanırım,ekrandan econ yazısı kaybolunca komprosorde calisiormus, bunun econ tuşunu yaptırma şansım varmıdır yoksa ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olabilen varmı acaba teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tuş veya modül bozuktur.. Bilgisayara bağlayıp test etmek lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aslan Oruc yazdı: Herkese merhaba hafta başında 2000 model Passat B5 aldım araç dijital klima sanırım klimayı açınca güzel soğutuyor ve ısıtıyor ama econ tuşu basmıyor,econ tuşuna basıyorum ekranda econ ibaresi çıkmıyor, netten bilgilendigim kadarıyla econ tuşuna basınca kompresör kapaniyormus sanırım,ekrandan econ yazısı kaybolunca komprosorde calisiormus, bunun econ tuşunu yaptırma şansım varmıdır yoksa ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olabilen varmı acaba teşekkürler Econ önce dışardan temiz hava sonra klepeyi kapama için. Ac/off başka türlüydü. Aslan Oruc yazdı: Herkese merhaba hafta başında 2000 model Passat B5 aldım araç dijital klima sanırım klimayı açınca güzel soğutuyor ve ısıtıyor ama econ tuşu basmıyor,econ tuşuna basıyorum ekranda econ ibaresi çıkmıyor, netten bilgilendigim kadarıyla econ tuşuna basınca kompresör kapaniyormus sanırım,ekrandan econ yazısı kaybolunca komprosorde calisiormus, bunun econ tuşunu yaptırma şansım varmıdır yoksa ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olabilen varmı acaba teşekkürler Econ önce dışardan temiz hava sonra klepeyi kapama için. Ac/off başka türlüydü. Belli bi tuş kombinasyonu ile motor verilerini gösterme modu vardı Yorum bağlantısı
Aslan Oruc 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tamir edilebilirmi econ tuşu peki ustalar , veya econ tuşu çalışmadan kompisoru kapatma yolu varmıdır auto modu vs olarak veya kompisor devre dışı olarak kalorifer olarak kullanmanın başka yöntemi varmıdir 1 saat önce tarihinde Aslan Oruc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Manuele baktım econ tuşu evet kapaması lazım şu linkteki dokümanı indirin orda bir j44 rölesinden bahsediyor onu bi inceleyin https://vwts.ru/electro/b5/b5_climatronic.pdf Yorum bağlantısı
Aslan Oruc 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce indirdim okudum 1 saat önce o dokümanı ama anladigim birşey değil kim yapar bunu elektirikcimi acaba klimacilarmi veya econ çalışmadan auto tuşu ile komprosoru kapatmak mümkün müdür acaba ilk defa kullanıyorum dijital klima cunki 🤔 Yorum bağlantısı
Recommended Posts