Mustafa Yanar 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Arkadaşlar aracımın çok yaktığını düşünüyorum, rölanti devri ve 2000devirde bazı sensör verilerini çekip attım.Yorumlarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce az çok yakmaya bu veriler ile teşhis konmaz. öncelikle tüketim nedir hangi yol şartında? araç kaç km de ne zmaandır sizde ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: az çok yakmaya bu veriler ile teşhis konmaz. öncelikle tüketim nedir hangi yol şartında? araç kaç km de ne zmaandır sizde ? Çağlar abi merhaba, başka konuda yazmıştım aslında burada özellikle yakıt basıncı ve turbo hava basıncının normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Yakıt şehir içi tamamen 9lt/100km, ortalam hız 10km, 400 civarı ancak yapıyor 1 depo ile. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce okunan değerleri karşıaştırmak için bir kaynak gerekli ona baklabilir ancak. şehirçi dur kalk arası 3-5 km lerde ise her motor yakar. 7 den 9 a çıkmışsa ayrı konu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts