Mustafa Yanar Dün saat 17:20 Paylaş Dün saat 17:20 Arkadaşlar aracımın çok yaktığını düşünüyorum, rölanti devri ve 2000devirde bazı sensör verilerini çekip attım.Yorumlarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:27 Paylaş Dün saat 18:27 az çok yakmaya bu veriler ile teşhis konmaz. öncelikle tüketim nedir hangi yol şartında? araç kaç km de ne zmaandır sizde ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Dün saat 19:11 Yazar Paylaş Dün saat 19:11 Çağlar Bayur yazdı: az çok yakmaya bu veriler ile teşhis konmaz. öncelikle tüketim nedir hangi yol şartında? araç kaç km de ne zmaandır sizde ? Çağlar abi merhaba, başka konuda yazmıştım aslında burada özellikle yakıt basıncı ve turbo hava basıncının normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Yakıt şehir içi tamamen 9lt/100km, ortalam hız 10km, 400 civarı ancak yapıyor 1 depo ile. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce okunan değerleri karşıaştırmak için bir kaynak gerekli ona baklabilir ancak. şehirçi dur kalk arası 3-5 km lerde ise her motor yakar. 7 den 9 a çıkmışsa ayrı konu 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 2 saat önce Paylaş 2 saat önce bu verileri nasıl elde ediyorsunuz bende denemek istiyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Carscan, torque gibi android ugulamalarıyla kablosuz obd cihazlarından (elm327) bağlanıp elde ediyoruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts