Mustafa Yanar 28 Eylül 2025 Paylaş 28 Eylül 2025 Arkadaşlar aracımın çok yaktığını düşünüyorum, rölanti devri ve 2000devirde bazı sensör verilerini çekip attım.Yorumlarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Eylül 2025 Paylaş 28 Eylül 2025 az çok yakmaya bu veriler ile teşhis konmaz. öncelikle tüketim nedir hangi yol şartında? araç kaç km de ne zmaandır sizde ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 28 Eylül 2025 Yazar Paylaş 28 Eylül 2025 Çağlar Bayur yazdı: az çok yakmaya bu veriler ile teşhis konmaz. öncelikle tüketim nedir hangi yol şartında? araç kaç km de ne zmaandır sizde ? Çağlar abi merhaba, başka konuda yazmıştım aslında burada özellikle yakıt basıncı ve turbo hava basıncının normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Yakıt şehir içi tamamen 9lt/100km, ortalam hız 10km, 400 civarı ancak yapıyor 1 depo ile. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2025 Paylaş 29 Eylül 2025 okunan değerleri karşıaştırmak için bir kaynak gerekli ona baklabilir ancak. şehirçi dur kalk arası 3-5 km lerde ise her motor yakar. 7 den 9 a çıkmışsa ayrı konu 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 29 Eylül 2025 Paylaş 29 Eylül 2025 bu verileri nasıl elde ediyorsunuz bende denemek istiyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 29 Eylül 2025 Yazar Paylaş 29 Eylül 2025 Carscan, torque gibi android ugulamalarıyla kablosuz obd cihazlarından (elm327) bağlanıp elde ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 18 Aralık 2025 Yazar Paylaş 18 Aralık 2025 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: bu verileri nasıl elde ediyorsunuz bende denemek istiyorum. Aracınız ford marka ise benim tavsiyem modifiyeli (hs ms scan anahtarı olan) bir elm327 cihazı alıp forscan deneme lisansı(2 aylık) veya 1 yıllık tam lisans(20 dolar) ile ilgili videoları izleyerek yapmanızdır.Bunun için bir windows kurulu notebook olması lazım. Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Mustafa Yanar yazdı: Aracınız ford marka ise benim tavsiyem modifiyeli (hs ms scan anahtarı olan) bir elm327 cihazı alıp forscan deneme lisansı(2 aylık) veya 1 yıllık tam lisans(20 dolar) ile ilgili videoları izleyerek yapmanızdır.Bunun için bir windows kurulu notebook olması lazım. Önerdiğiniz bir video var bu işlerden hiç anlamam Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 18 Aralık 2025 Yazar Paylaş 18 Aralık 2025 YouTube dan videolara bakıp seçebilirsiniz.Önce forscan nasıl kullanılır ona bakıp inceleyin.Ardından arabanıza göre forscan videolarına bakarsınız.Hata varsa onları siler, hata kodlarından yola çıkarak internetten çözüm yollarını ararsınız.2008 2009 fiesta Colection ve 2007 cool paket için gem modülünden bazı ayarlamalar yapılabiliyor onlara falan bakaraınız.Forscan Türkçe desteği var. Modül testi de var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts